Майка и дъщеря се смеели на пълна жена в булчинска рокля. Но думите на продавачката ги смаяли

Майка и дъщеря се смеели на пълно момиче, пробващо булчинска рокля. Но думите на собственичката ги смаяли

Тази трогателна история и натъжава, и вдъхновява.

В сватбен магазин пълно момиче избирало рокля. Скоро щяло да се жени. Тя искала да изглежда като принцеса в този специален ден.

Тогава в магазина влезли майка и дъщеря, дошли за поръчката си. Дъщерята скоро щяла да се жени. В момента, в който виждат пълната дама, подигравателно казват: „Мислехме, че китовете не се чифтосват“.

Грозните им думи били чути и от собственчката на магазина, която работела почасово.

Той ги попитал за името им, след което написал нещо на лист хартия и им го подал. Оказало се чек, който анулира поръчката им и им връща всички пари.

Майката и дъщерята били изненадани: ама как така, момичето скоро има сватба, остава само седмица, няма да имат време да поръчат нова рокля, особено същата! Не може да се отмени поръчката!

Продавачката отговорила: „Не искам нито една булка да се чувства наранена заради вас. Така че вземете този чек и се махайте оттук, преди да съм се обадила на полицията.“

Арогантните майка и дъщеря не знаели, че дъщерята на собственичката на магазина има дисбаланс на щитовидната жлеза, също като пълничката булка в нейния магазин, и се бори със собствените си килограми.

Затова тя решила да застане на страната на справедливостта, страхувайки се, че някой ден  и за нейната дъщеря могат да кажат нещо подобно.

Всъщност всяка булка има право да бъде просто неотразима на този ден. И никой няма право да я лиши от това удоволствие.

Advertisement