Любящ мъж 2 години превръщал поле в цветна градина, за да види пак усмивката на жена си

истинска-любов

Истинската любов съществува, каквото и да говорят скептиците. И има много хора, които го доказват със своята искрена грижовност и стремеж да правят половинките си щастливи.

Господин и госпожа Куроки из Япония станали известни на цялата страна благодарение на това колко трогателно мъжът проявил любовта си към своята съпруга.

Усложнение на диабет довел до нещастие- жената загубила зрението си. Тя била потисната и се стараела да се абстрахира от всичко, което я заобикаляло.

Япония-цветя

До трагедията тя била щастлива – заедно с мъжа си възпитавала дъщеря им, занимавали се с фермерство. Но от тогава животът й се превърнал в съществуване в света на сенките.

Господин Куроки направил всичко възможно, за да подкрепи жена си, но нищо не помагало. В крайна сметка нещастната жена отказала дори да излиза от дома си, тъй като не можела да вижда заобикалящата я красота.

Съпругът не се отказал – той направил така, че на лицето на любимата му отново се появила усмивка.

мъж-сади-цветя

Мъжът започнал да сади цветя. За 2 години той направил градина от няколко хиляди благоуханни цветя.

Чудесното благоухание, носещо се от хилядите пъпки, се оказало прекрасна мотивация за госпожа Куроки. Тя отново започнала да излиза на въздух, за да се наслади на великолепните аромати.

любящ-мъж

Сега тя се усмихва всеки ден.

Това е мъж, за когото мечтае всяка жена.

Япония-градина

Advertisement
Фейсбук коментари