Красива необичайна двойка има две очарователни дъщери. Ето как изглеждат те:

Красива необичайна двойка има две очарователни дъщери. Ето как изглеждат те:

Тази красива междурасова семейна двойка се занимава с поддръжката на блогове, макар първоначалните им намерения да не са били такива. Всичко започнало със сватбата им през 2012 г., която обиколила мрежата.

Младите хора осъзнали, че могат да спечелят прилични пари от това и започнали да показват живота си на обществеността. Сега двойката има две прекрасни деца, но за съжаление връзката им се пропукала.

Всичко започнало със сватбата им през 2012 г., която обиколила мрежата.

Вайръл сватба

Преди 10 години операторът Джейми и моделът Ники отпразнували пищно сватбата си. Те публикували видео от тържеството в мрежата, което събрало повече от 6 милиона гледания. Двойката не очаквала публиката да прояви такъв интерес към видеото им.

Но те не пропуснали възможността да правят пари от блогове (годишният доход от тази дейност надхвърля 200 хиляди долара). Оттогава целият им живот е на показ.

Раждането на децата 

красиви-дъщери

След известно време в семейството се раждат две красиви момичета. Разликата във възрастта между дъщерите е само 2 години.

С раждането на деца блогът на двойката станал още по-популярен. И двете бебета са палави мулатки, които също като майка си могат да се похвалят с уникална красота.

майка-с-две-дъщери

Ава и Зоуи изглежда са израснали в перфектно и щастливо семейство. Но изведнъж абонатите започнали да забелязват, че партньорите са престанали да демонстрират толкова ясно чувствата си. За съжаление тези подозрения се потвърдили след няколко месеца.

Раздорът в семейството

В продължение на почти два месеца междурасовата двойка не публикувала видеоклипове в своя канал – нито романтични, нито домашни. След това време абонатите им най-накрая получили обяснение. Джейми и Ники публикуваха видео, в което споделят, че бракът им се е пропукал.

тъмнокожа-майка

Любовта си била заминала и двойката се развела.

Децата останали при мама, но татко прекарва също толкова време с тях. Всеки от родителите продължава да поддържа собствена страница в социалните мрежи.

Никой не е започнал нова връзка. Следователно почти цялото съдържание е свързано с красивите им дъщери.

баща-с-две-дъщери

Хората продължават да наблюдават живота на младите звезди, но сега следят всеки поотделно.

Advertisement