Как да промените съдбата си с помощта на молитва

Как да промените съдбата си с помощта на молитва
Източник: Pexels

Молитвите не само укрепват вярата и дават облекчение на вярващите, но могат да променят съдбата. Основното нещо е да повярвате в тази възможност, да отворите очите си и да се отдадете на Бога.

Духовниците казват, че всички проблеми в живота се дължат на това, че губим вяра. Нашата съдба е гъвкава и непрекъснато търпи промени. Духовните проблеми ни карат да се отвръщаме от Бог и да даваме приоритет на земните дела. Най-лесният начин да подобрите живота си е да четете прости молитви преди лягане и сутрин. Правете го с чиста душа.

Подготовка за четене на молитви

Различните молитви са в състояние да променят хода на живота, да добавят късмет и да водят към светлината. Не те променят съдбата, а вие самите. Факт е, че трябва да ги прочетете от с чисто сърце. Ако безсмислено ги четете като заклинания, това няма да доведе до нищо друго освен до загуба на време.

И така , настройте се на правилната честота. Помислете какъв е вашият живот, вашите навици и отговорности. Помнете всичките си най-тежки грехове и погрешни дела. Помолете Бог за прошка и го помолете да чуе всичките ви молитви.

Молитвата е общение, а не ритуал. Настройте се за комуникация. Ако нямате такова настроение, тогава е по-добре изобщо да не се молите, защото ефект няма да има. Представете си каква ще бъде съдбата ви, ако обърнете гръб на Бог. С надеждата да направите бъдещето си по-светло и приятно, четете молитви.

Застъпничеството на Ангела-Хранител

По време на тайнството на кръщението всеки човек има Ангел-Хранител – дух, който пази и помага в делата и начинанията. Молитвените думи, които променят живота към по-добро, се четат в трудни времена. Ангелът ще помогне да се преодолее препятствието, да се постигне целта:

Спасителю мой, избавител,

Спаси ме, съхрани ме

Покрий ме с плащеницата своя,

От  враговете ми девет пъти,

От погледа на Ирод и делата на Юда,

От всяко богохулство, клевета,

От острието на мрака

От отровата в съда, от гръм и мълния,

От гняв и наказание

От зверски мъчения

От лед и огън, от черния ден.

И последният ми час ще дойде,

Ангел мой, пазител мой,

Застани начело и улесни моя път.

За да осигурите подкрепата на ангела-пазител, можете да кажете тези думи сутрин и вечер. Или ако е необходимо, ако възникне опасна, противоречива ситуация. Духовният закрилник няма да ви остави в трудни времена.

Advertisement