Грозни гледки в „Ергенът“! Теа си размени обиди с Виктория, Алек я изгони

Грозни гледки в
Скрийншот: Бтв, "Ергенът"

Зрителите на „Ергенът“ станаха свидетели на един от най-големите скандали от началото на сезона. Действащи лица в него бяха Теа и Виктория, които си размениха доста нелицеприятни думи, като се стигна дори до обиди на расистка основа. „Мишка“, „най-грозната“ и „парцал“ бяха част от грозните епитети, които се чуха.

В крайна сметка забавната Теа напусна риалитито, а последните думи на ергена Алек към нея бяха…

Всичко започна, докато участничките чакаха да започне „Церемонията на розата“.

„Цър-Пър“ изобщо не искам да те слушам.“, заяви диджейката Теа, което ядоса футболната мениджърка, която нееднократно се е дразнела на въпросното прозвище.

„Ако още веднъж чуя да ми викаш „Цър-Пър“, няма да е добре за теб“, отвърна Виктория и положи основите на скандала. 

Последваха грозни сцени, в които двете жени говореха една върху друга и взаимно си разменяха обиди и нападки.

„Ти си мишката тук!“ – изригна Виктория – „Ти си, където ходиш да танцуваш по покер масите“.

„Изобщо не искам да обсъждам нищо с най-грозната и най-смрадливата от тук“, не остана длъжна Теа, докато останалите наблюдаваха отстрани.

За кратко страстите утихнаха, но впоследствие напрежението ескалира отново, а Теа заяви, че ергенът държи Виктория в имението единствено от съжаление. Двете се нападаха така яростно, че конфликтът бе на косъм да прерасне във физическа саморазправа.

Върхът на всичко бяха думите на разгневената Теа: „Ти всъщност си циганка и си личи от сто километра. С лилави венци и с пъпки по лицето!“

Впоследствие и другите участнички се намесиха в грозната разпра, като накрая се наложи от продукцията да укротяват страстите и да призовават жените към спокойствие.

Логично, церемонията на розата бе белязана от огромния скандал. Теа бе първата повикана от ергена Алек, който обаче, вместо да й подари розата, я върна в купа и пред тъжния поглед на диджейката заяви: „Вярвам, че времето ни тук изтече… Ти знаеш защо“.

„Не мога да разбера защо Алек загърбва всички неща, които са ни се случили… Те не значат нищо за него ли? Аз за разлика от Виктория имам чувства към него“, заяви накрая вече изгонената от риалитито Теа.

Advertisement