Енергията на кафявите очи

Енергията на кафявите очи

За характера на човек и неговата енергия може да се разбере по очите. Те са огледалото на душата. Това особено се забелязва при хората с кафяви очи, които може да се разделят на два вида.

Кафевият цвят на очите се счита за най-разпространен. Кафевите очи и до днес са обвити в мистерия. Понякога те оказват буквално магично въздействие, притежавайки способност да привличат хора към себе си.

Забелязано е, че хората с кафяви очи притежават сходни черти и своя сбствен специална енергия. Но за начало трябва да рзграничим два нюанса на кафевите очи: тъмно кафеви (черни) и светло кафеви (с нюанси до златисто и светъл чай).

Факти за хората с тъмно кафяви очи

Ирисът им понякога е почти черен и вглъбява в себе с, почти като водовъртеж, заради което човек може доста силно да се привърже към вас. Енергията на тъмнокафявите очи е много силна. Те проявяват по-често от другите лидерски качества, което им помага да заемат важни позиции в обществото и на работното място.

Към характеристиките на хората с тъмно кафяв ирис е присъщ и горещ нрав. Те са импулсивни, което, разбира се, може да доведе до грешки. Ако се сърдят, се сърдят за много дълго. Колкото и да е странно, това почти не им пречи на общуването с хората: просто те не са злопаметни изобщо.

Светлокафевите очи: особености на енергията

Енергията на тези хора се отличава с голяма стабилност, но това не намалява присъщото за тях своенравие. За разлика от тези с по-тъмен ирис на очите, те помнят дълго обидите и трудно прощават. При това светлокафевите хора имат склонността да сдържат своите емоции.

Тeзи тип хора предпочитат да не действат, а да обмислят, за разлика от притежателите на тъмни очи. Те са по-пасивни в живота и понякога проявяват такива черти на характера като срамежливост и нерешителност. Но пък имат доста други качества.

Advertisement
loading...
Фейсбук коментари