Домът им горял. Тогава майката видяла как кучето носи бебето им за пелените (видео)

Домът им горял. Тогава майката видяла как кучето носи бебето им за пелените (видео)

Предаността на това куче спасило живота на цялото семейство!

Смята се, че кучетата от бойна порода и малките деца са несъвместими. Това се отнася особено за питбулите, защото те често са непредсказуеми и дори опасни, пише The Animal Bible.

Но тази история показва обратното. Латана Чай, млада майка от Калифорния, си била вкъщи със своята 7-месечна дъщеричка Масайла, когато се случило нещо страшно.

Около полунощ тя изведнъж чула как нейният 8-месечен питбул Саша лае силно и драска по вратата от задния двор.

Лаят на кучето бил много силен и майката се разтревожила. Саша скачал по вратата и не спирал. Тя отишла до вратата и пуснала кучето, когато изведнъж видяла черен дим и пламъци, излизащи от съседната къща. Огънят вече отивал към дома на Латана.

питбул-целува-бебе
Youtube

Латана се втурнала към спалнята на Масайла, но Саша вече я бил изпреварил. Питбулът хванал малката за пелените и я повлякъл навън. Никой не пострадал. Но ако не беше предупреждението на кучето, вероятно цялото семейство щяло да пострада от огнената стихия.

Малката разказва, че малката Масайла и кучето Саша винаги са били големи приятели и са прекарвали цялото си време заедно. Любовта на кучето към момичето го накарало да извърши тази удивителна постъпка.

Advertisement