Днес е 12.12 – ден на магическата дузина, когато се сбъдват желания

днес-е-12-12

Числото 12:12 е честота на знанието и мъдроста, както и показател за защита от Висшите сили. Това благоприятно съчетание на цифри сигнализира за това, че човек е достигнал енергоинформационно равновесие с околния свят.

На 12 декември всички нумеролози и астролози съветват да си пожелаете най-съкровеното желание и може да не е само едно!

1. Напишете желанието си на лист ХАРТИЯ. Това помага добре да обмислите желанието и да конкретизирате всяка дума.

2. Във формулирането на желанията избягвайте използването на частицата „Не“. Например „Да не боледувам“ не е подходящо. Вместо това напишете „Да съм здрав/а“.

3. Желанието ви не трябва да вреди на другите хора..

4. Не трябва да си намисляте желание за други хора. Например не трябва да си пожелавате „Мъжът ми да спре да пуши“. Той може пък да не иска? А ако пък иска, некa сам си пожелае: „Водя здравословен начин на живот, свободен съм от пушенето“.

5. Напишете желанието си така, че да ви харесва всяка дума в него. Ако имате съмнение за някоя дума, формулирайте го по друг начин.

6. И най-важното: не разказвайте на никого за своето желание. Защото като разказвате на други хора за желанието си (дори на най-близките), губите енергия, необходима за неговото сбъдване.

7. Скрийте листчето с желанието на място, където никой няма да го намери, а когато желанието накрая се сбъдне, го изгорете, а пепелта отмийте в течаща вода или в някой водоем.

Advertisement
Фейсбук коментари