Животното, което видяхте първо, разказва много за характера ви

Животното, което видяхте първо, разказва много за характера ви

Личностните тестове по изображение, като проективните тестове на Роршах или асоциативните тестове, представляват уникален психологически диагностичен инструмент.

Те ни позволяват да изследваме дълбоките слоеве на човешката психика, нейните несъзнателни мотиви, желания и конфликти.

Такива тестове ви позволяват да заобиколите съзнателните защитни механизми и да получите достъп до несъзнателни процеси. Често човек не може или не иска да осъзнае определени аспекти на своята личност, а проективните тестове помагат да ги идентифицират.

Готови ли сте да научите нещо ново за себе си?

Този тест може да разкрие определени потиснати желания във вас, за които не казвате на никого.

Чрез първото видяно животно на картинката можете да откриете някои от тайните, които то пази и как общува с вас.

Тестът е много прост: погледнете изображението и кажете кое животно забелязахте първо.

Крокодил

Крокодилът е опасно животно, което се спотайва, преди да нападне някого. Смятан за опасен и интелигентен хищник, той успява да приложи перфектната стратегия, за да получи това, което иска.

Ако сте го видели първи, знаете какво искате, но също така искате животът да ви изненадва повече, защото понякога ви липсват приключения и изненади.

Ако крокодилът първи ви е привлякъл вниманието. това може да означава, че тайно жадувате за повече разнообразие, изненада и вълнение в живота си.

Също така се страхувате от промяна и сте по-предпазливи. Но това е тайно желание, защото изпитвате лек страх от нови неща. Ето защо трябва да се опитате да се отървете от страха си по здравословен начин, за да можете в бъдеще да изпитате всичко, което искате, и да се възползвате от възможностите.

Опитайте се от време на време да преодолеете тази тревожна и предпазлива част от вашата личност, за да задоволите нуждата си от нови и вълнуващи неща.

Кенгуру

Не е изненада, че женското кенгуру символизира майчинството; с торбичката на корема си и начина, по който носи децата си, тя ни показва, че винаги има начин да предложим повече любов и приемане.

Ако първото животно, което сте видели, е било кенгуру, вече може да мислите за сериозна връзка или майчинство, но също така може да означава, че изпитвате известно разочарование от родителите си.

Ако сте мъж и сте видели кенгуру, тогава вашата скрита мечта може да е желанието да имате повече пари и власт, да искате да управлявате всички и всичко. Уважението от хората около вас сега е важно за вас.

Прилеп

Прилепът е животно, което не харесваме много, но носи много скрит смисъл.

Прилепът е символ на дремещите във вас страхове. Плаващата мисъл представлява всичко, което сте потиснали в себе си, което сте държали в заключено „шкафче“, така че никой да не я намери.

Тези страхове са просто спящи и могат да се върнат всеки момент с удвоена сила.

По-специално, това може да са страхове от финансови затруднения, болест или несигурно бъдеще, за което вече сте затворили очите си или постоянно се опитвате да потиснете.

Не забравяйте, че страхът е това, което ни напомня, че сме живи, така че е естествено да не сме напълно уверени в парите, здравето и бъдещето.

Вашата най-съкровена мечта е да имате силата и смелостта да посрещнете най-деликатните моменти от живота си, когато трябва да вземете важно решение.

Ако първо сте видели прилеп, това също може да означава, че имате нужда от смелост, за да се изправите най-накрая пред страховете си.

Елен

Еленът символизира желанието за нежно общуване. Може би имате нужда от малко повече любов и обич, мислили ли сте за това?

Често поставяме тежестта на света на плещите си и чувстваме, че трябва да се погрижим за всичко сами.

Но не винаги имаме нужда от това!

Еленът е синоним на доброта, спокойствие, комфорт и деликатност. Може би имате нужда от почивка, повече внимание във връзката ви и повече обич от близките ви, защото сте пренебрегвали тази част от връзката си от дълго време.

Вълк

Вълкът в това изображение може да има две интерпретации, всичко зависи от текущия ви живот.

Вълкът символизира вашето желание за общност. Може да се чувствате малко самотни в момента или да имате тайно желание отново да видите някого, когото сте изгубили.

Вълкът може да символизира желанието да помогнете на други хора, да създадете някакъв важен проект или желанието да извършвате благотворителна дейност.

Може да почувствате нужда от отговори, така че може би е време да се опитате да анализирате тези признаци и да се опитате да отреагирате по съответния начин.

Друго тълкуване е, че имате нужда от силен партньор – може би защото сте необвързани от дълго време или защото партньорът ви не ви е дал подкрепата, която така желаете. Искате лекота, пътуване, ярки събития. Може би е време да се отървете от всичко, което ви наранява, и да пристъпите към неизвестното.

Кое животно първо привлече вниманието ви? Съвпада ли описанието на резултатите от теста? Споделете в коментарите!

Advertisement