Да имат едно наум! Тези 3 зодии могат да се разделят през 2024 г

двойка
Изображение от Юрий Урбан from Pixabay

Считайте това за ново начало.

Ако връзката ви е в криза, това може да се дължи на факта, че вие ​​и вашият партньор фундаментално не сте подходящи един за друг, или пък звездите не са благоразположени към отношенията ви, а защо не и двете.

Във всеки случай, за някои зодиакални знаци, раздялата може да се задава на хоризонта заради определени движения на планетите.

Според астролога Мишел Бел всеки планетарен транзит може да донесе определена енергия на вашата зодия, а когато става дума за раздяла, Сатурн е планетата, която трябва да се наблюдава.

„Сатурн е известен като планетата на кармата, ограниченията и стабилността“, казва тя. „Когато Сатурн образува сложни аспекти – квадрати или опозиции – към лични планети като Венера или Марс, това може да означава период на изпитание и преструктуриране на взаимоотношенията.“

Ето защо може да ви се случи важно събитие, като например да осъзнаете, че шестмесечният ви романс вече не си заслужава загубата на време.“

Уран е другата планета, която влияе на взаимоотношенията.

„Това може да доведе до неочаквани смущения или разкрития, които разклащат съществуващата динамика“, казва Бел. „Влиянието на Уран също може да създаде желание за свобода, независимост или автентичност, което да доведе до раздяла или радикална промяна в отношенията.“

Да не забравяме и малкия Плутон, който символизира трансформация, сила и прераждане. Според Бел транзитът на Плутон може да хвърли светлина върху дълбоко вкоренени проблеми – и тогава ще разберете, че вие ​​и вашият партньор трябва да се разделите.

Ето три зодии, които са най-склонни да се разделят с партньора си през 2024 г. благодарение на тези планетарни движения:

Лъв

Ако сте обвързан Лъв, внимавайте. Според Бел Уран е в зодиакалния знак Телец до 2024 г. и е в квадрат с Лъв. В света на астрологията този аспект е много сложен. В този случай това може да означава, че вашият партньор не отговаря на вашите нужди.

„Влиянието на Уран може да доведе до внезапна промяна, смущение или желание за свобода и независимост, което може да противоречи на нуждата на Лъва от признание, лоялност и стабилност в отношенията“, казва тя.

Ако вашият партньор някога е бил по-привързан, може да се почувствате принудени да си тръгнете, ако той изведнъж охладнее, въпреки че е възможно вие да сте този, който се чувства задушен. За да преминете през тази година без загуби, Бел препоръчва да защитите своята индивидуалност.

Връзката ви ще бъде много по-здрава, ако сте открити и честни относно това, от което се нуждаете, но ако се стигне до раздяла, то ви предстои един забавен сезон, в който ще можете да правите точно това, което искате.

Скорпион

„През 2024 г. Скорпионът може да претърпи значителни промени в отношенията заради влиянието на Сатурн и Плутон във Водолей, образуващи квадрати към Слънцето на Скорпиона и други ключови позиции“, казва Бел. „Тези транзити могат да доведат до интензивни борби за власт, емоционални трансформации или необходимостта да се противопоставите на [сериозни проблеми във връзката].“

Като воден знак, управляван от Плутон, Скорпионът е склонен да премисля всеки детайл от любовния си живот, но в този случай премислянето може да си струва.

„Склонността на Скорпионите да се ровят в дълбините на емоциите може да доведе до пробиви или разриви, докато се стремят към автентичност и трансформация“, казва астрологът.

Ако партньорът ви не изглежда подходящ за вас, направете си услуга и си тръгнете веднага – дори и да сте заедно от дълго време. По този начин можете да започнете на чисто, вместо да поглеждате назад през 2025 г. и да се чудите защо сте прекарали още една година, чувствайки се стресирани и незабелязани.“

Риби

Според астроложката Стина Гарбис Сатурн е дошъл да развали всичко. На 6 май Сатурн ще направи ретрограден полуквадрат към Плутон и с това ще започне раздор в отношенията ви.

„Това ще продължи до 24 май, след което ще можете временно да оправите нещата, но когато Сатурн стане ретрограден в Риби на 29 юни, целият ад отново ще настъпи“, казва тя.

Тъй като Плутон е планетата на трансформацията, а Сатурн е планетата на кармата, изведнъж ще почувствате, че вашият партньор е най-досадният човек на света, дори ако винаги сте се разбирали. Работата е там, че може изведнъж да си помислят същото за вас.

Когато Нептун, управителят на Риби, стане ретрограден на 2 юли, тогава най-накрая можете да решите какво да правите по-нататък. Според Гарбис този планетарен транзит ще ви подтикне да изпратите множество съобщения на вашия спътник и тогава е вероятно да се разделите завинаги.

Advertisement