Магаре реагира емоционално, щом вижда момичето, което го е отгледало (видео)

Магаре реагира емоционално, щом вижда момичето, което го е отгледало (видео)
Източник: YouTube

Магаретата са много специални същества. Едно нещо, което характеризира тяхната природа, според Donkey Sanctuary, е способността им да се сприятеляват за дълго време с представители на техния вид, въпреки че не е необичайно да се свързват и с коне и мулета.

Ако обаче загубят приятел, с когото са имали силна връзка, това може да бъде вредно за тях. Според Donkey Sanctuary, ако те се отделят от другарите си, това лесно може да им причини стрес, който може да доведе до опасното състояние на хиперлипемия, характеризиращо се с излишък на мазнини в кръвния поток.

Магаретата се обучават лесно, защото учат бързо. Те също така се разбират чудесно с хората, ако се подходи към тях по правилния начин.

Магарето от тази история е отгледано от семейството на момиче, което много харесва животното. След като не са се виждали от доста време, момичето и магарето се събрали отново и това бил много емоционален момент; който оставил мнозина зашеметени.

магаре
Източник: YouTube

Докато момичето се приближава до портата, магарето разбира, че вижда познато лице. След това издава звук, изпълнен с емоции. Момичето го сграбчва от двете страни на муцунката му и го целува нежно по носа.

Магарето продължава да реве, сякаш се опитва да й каже, че се радва да я види отново. В края на кадрите, които показват емоционалната среща, магарето изглежда се усмихва.

Това показва, че хората и животните са способни да създадат силни връзки, които могат да продължат цял живот.

Advertisement