Булка, работеща със специални деца, получила невероятна изненада (видео)

Булка, работеща със специални деца, получила невероятна изненада (видео)
Източник: YouTube

Синтия Бонфанте Перейра живее в Бразилия и работи като логопед с деца, страдащи от синдрома на Даун. Малките деца се учат да възприемат езика и комуникационните умения.

Въпреки факта, че професията на момичето не е от най-лесните, тя много обича децата си и винаги е щастлива да ходи на работа.

А наскоро в живота й се случили много приятни промени – тя се омъжила. На сватбата присъствали хора, които били близки до младоженците – роднини, приятели и колеги.

Но младоженецът решил, че все пак трябва да се обади на още някой. И той измислил наистина трогателна изненада за булката си. Тайно от Синтия женихът се обадил на родителите на децата, с които работи, и ги поканил на сватбата.

булка и младоженец
Източник: YouTube

Четири слънчеви момичета и три момчета дошли на тържеството, за да поздравят своя любим логопед. Момичетата били облечени в красиви бели рокли, а момчетата, като истински джентълмени, били с папийонка.

Момчетата, които управлявали електрическата кола, изглеждали особено сладки.

Щастливата булка не успяла да сдържи сълзите си, но това не е нищо – едва не се просълзил и самият младоженец. А най-голямото от децата подарила на младите младоженци брачните халки.

Advertisement