90 % от тялото на този шотландски модел е с татуси и тя изглежда просто потресаващо!

90 % от тялото на този шотландски модел е с татуси и тя изглежда просто потресаващо!

Детето често мечтае да бъде като баща или майка. Поради тази причина родителите трябва да внимават за навиците и начина си на живот.

Момичето на име Надин Андерсън живее в Шотландия. Тя обича, когато я наричат „дъщерята на  тати“. Но истината е, че баща й вече не може да гледа дъщеря си без валидол.

жена-цялата-в-татуировки

Бащата на шотландката още като младеж имал татуировки. Надин харесала много рисунките върху ложата. Бащата дори не предполагал колко. Веднъж момичето отишло при баща си и му казала, че също иска да си направи татуировки.

Родителят обаче категорично отказал да й даде пари за това. Надин обаче намерила начин да спечели пари и отишла в салона за татуировки.

Днес Андерсън има татуси дори на лицето си (а е имала такова мило лице). За своята трансформация Надин похарчила около 15 хиляди лири стерлинги. Парите за татуировките ексцентричната шотландка си ги е изработила сама.

жена-татуси

Не само баща й, но и всички останали роднини вярват, че Надин се е побъркала, а нейното бунтарство само е съсипало живота й. В крайна сметка е малко вероятно тя да успее да намери нормална работа с такъв външен вид и изцяло нашарено лице.

Но метаморфозите на Андерсън с татуировки не приключили. В Германия Надин си направила раздвоен език. Освен това шотландката има много пиърсинги и белези.

Но Надин не смята да спира дотук. Защото върху нея все още има цели 10 % кожа, която е останала незапълнена. И тя също трябва да бъде скрита под татуировки.

Advertisement