Дарът на лечебната енергия. Или защо някои хора не се чувстват добре сред тълпа от други хора

Дарът на лечебната енергия Или защо някои хора не се чувстват комфортно сред тълпата
Изображение отFreepik

Понякога хората се оплакват, че не могат да разберат какво се случва с тях или техните близки.

Нека ви дам няколко примера:

Майка на 14-годишно момче се оплаква, че отказва да ходи на училище. Той казва, че там няма абсолютно никакви сили. Че изобщо не му е нужно. Че се чувства зле в училище. Той беше прехвърлен на друг. За известно време се подобрява и след това състоянието на изтощение заповало отново…

Още една майка на пълнолетно момиче. Казва, че дъщеря й вече се страхува да излезе от вкъщи. Те живеят в голям град и ако дъщеря й попадне в тълпа от хора в метрото или е на обществено място, където има много хора, тя се разболява…

И днес има много такива примери, всички тези хора са сред нас. Кои са те? Това са ЛЕЧИТЕЛИ по природа.

Отворените енергийни граници

Такива хора сякаш нямат енергийни граници. Отначало, докато овладеят и осъзнаят собствената си природа, те буквално привличат към себе си енергията на всички онези хора, с които са физически близки. А още по-силно с онези, с които общуват лично.

Но днес живеем във време, когато много хора са задръстени от негативизъм, раздразнение, гняв, завист и много други.

И се оказва, че тези, които имат енергията на изцеление, влизайки във всяка тълпа, привличат всички негативни чувства на другите хора към себе си… Те не правят нищо за това, просто така работи тяхното лечебно поле. И след подобно взаимодействие те се нуждаят от възстановяване.

Идеално е, ако човек с дарба на лечител може да се възстанови сам със себе си. Още по-добре е, ако имате възможност да живеете сред природата, а не в апартаменти. Защото ако дарбата е силна, то такъв човек със своето широко поле разчита и енергията на всичките си съседи. И може да се умори дори без да прави нищо, просто заради енергията на другите.

В детството и юношеството подобно изпитание е твърде трудно. Защото не е ясно какво не е наред с мен, защо е толкова лошо, когато например има големи празници или идват гости. На теория събитието е радостно, но за такъв човек след празника има твърде голямо изтичане на сили.

Лечителите по природа не обичат тълпите. Всичко това кара такъв човек да се чувства неудобно. Той още не познава природата си и не може да разбере какво става.

Може дори да му е физически трудно да общува с други хора. Такъв човек влачи енергийни товари от всеки, когото срещне. След всяка тълпа той иска да „отиде вкъщи“, да се затвори от всички или да избяга на пустинен остров.

Пиша това само за да може някой да разпознае себе си или някой близък да погледне по съвсем друг начин на това явление.

Факт е, че ще има все повече и повече такива хора. И способността им да се отварят става все по-ярка и по-силна. Просто е важно за тях да се научат да осъзнават собствената си енергия и да могат да я отделят от енергията на другите. Бъдете много внимателни, когато избирате своите приятели и социален кръг.

Дар от Бога

Такъв дар не се дава просто така. Щом човек се научи да го контролира, ще се извият опашки, за да го видят, защото тези хора могат да лекуват другите с енергията си.

И когато се научат да управляват дарбата си, тогава, лекувайки другите, те ще осъзнаят, че така изграждат собствената си енергийна защита и следователно ще се изпълнят със сила от помощта на хората, а не ще губят сила. Това се развива с времето. Знам всичко това от собствения си пример.

Препоръки към майките на такива деца

Вашето дете е уникално! Много е важно да го предпазите от ненужно общуване и стрес. Семейното образование е идеално за такива деца. Важно е да ги изпратите в онези кръгове или курсове, където се развива творчеството или където им харесва. Ще бъде идеално, ако тези часове не са групови, а индивидуални.

За такива хора е много важно да подхождат внимателно към личното общуване. Те винаги ще бъдат много щателни при избора на приятели. И не трябва да се притеснявате за тях, че ако не са твърде общителни с връстниците си и че това по някакъв начин ще се отрази негативно на живота им в зряла възраст. Точно обратното.

В наше време, когато много хора не могат да сдържат собствените си емоции и живеят в най-ниски вибрации, подобно общество и среда са противопоказание за младия лечител.

Те трябва да избягват подобни взаимодействия. Ще дойде моментът, ще се научат да се справят и с това. Но първо е важно да им дадете време да изградят собствените си сили.

Разпознавате ли себе си или някой ваш близък в тези описания?

Advertisement