На 18 май е Вълшебният час на тройното отражение 18:18:18. Ето как да си донесете късмет в живота

вълшебен-час

Всеки ден е изпълнен със своя специална енергия. Понякога тя е слаба и почти не влияе на човека, а понякога е извънредно мощна, такава, което буквално промeня живота към по-добро.

Не трябва да се пропуска подобна възможност. За особено силен се смята Вълшебният час на тройното отражение – 18:18:18 (числото, година и часът по местно време). Веднага щом в този ден стрелките на часовника покажат 18:00 започва вълшебство.

В този момент може да привлечете успех и късмет. Хайде да разберем какво трябва да направите.

1. В сакралното време си обещайте на висок глас, че ще се контролирате и че прощавате всички обиди. Отпускайки своя гняв, ще се избавите от чувствата, които могат да ви разрушат. Ако някой е обидил, се постарайте да му простите. Не с тревожете. Вселената ще го възнагради според заслугите в най-скоро време.

2.  В 18:18:18 си обещайте винаги да гледате на всичко с оптимизъм. А ако в живота ви се случи неприятност, просто си кажете „и това ще мине“.

3. Задължително си кажете, че обичате себе си. Може да направите това пред огледалото. Напрвете комплимент на своето отражение. Например „Имаш очарователна усмивка“, „Имаш добро сърце“ и т.н. Изгонете негативни критикуващи мисли. Така ще спечелите увереност.

4. Имате мечта и искате да я постигнете? Трябва предварително да съставите план, който може да ви помогне да я изпълните. Затова във вълшебния момент си обещайте, че ще изпълните всички точки от плана и кажете това, което трябва да направите. Запазете бележка с точките и зачертавайте точки при нейното изпълнение.

5. Задължително си кажете (може пак да се гледате в огледалото) за това колко сте щастливи, любими и успешни. Не вярвате? Тогава повторете това няколко пъти и силно. И скоро ще видите как ще започне да ви върви.

Вълшебният час ще засили всички ваши действия и ще ги въплъти в реалния живот съвсем скоро. И нямайте никакви съмнения!

Advertisement