След като мъжът й умира, тя открива, че е бременна. А от улзтразвука й увисва челюстта

бебе ултразвук
Източник: facebook.com/Thee Hill Triplets

Загубата на любим човек може да бъде най-трудното нещо, което човек може да изпита, но дори и в най-мрачните времена, Бог намира начин да ни напомни, че в крайна сметка нещата ще се наредят.

Кортни Хил и съпругът й Браян имали перфектен брак. Те били родители на дъщеря и с нетърпение очаквали съвместния си живот след връщането на Браян от Ирак и Афганистан.

За съжаление, преди заедно да успеят да видят как дъщеря им израства, Брайън загинал в автомобилна катастрофа. Това разбило света на Кортни на милиони парчета, но тя трябвало да остане силна за дъщеря си.

Докато Кортни се опитвала да се възстанови, тя научила нещо, което я оставило в пълен шок. Тя била бременна. „Скъпи, ти отново ще ставаш баща.“, помислила си жената.

Сега тя била самотна майка, която очаквало ново дете от мъжа на живота си, който вече не бил до нея. Но Кортни била решена да роди бебето и да бъде най-добрата майка.

След посещение при лекар Кортни научила нещо, което нямало как да очаква. Тя не очаквала едно дете, а цели три. „Челюстта ми падна. Но бях развълнувана да имам още три усмивки, които ми напомнят за него“, казва тя пред CBS Chicago.

За съжаление, при многоплодна бременност винаги има рискове и когато Къртни направила нов ултразвук, тя научила ужасна новина. Едно от бебетата не оцеляло. За щастие другите двама, Майлс и Харпър, се родили напълно здрави.

Грижейки се за децата си, Кортни била наясно, че съпругът й би се гордял с тях и тя винаги намирала сила във факта, че той ги гледа  отгоре.

Когато хората я питаха дали бебетата й са близнаци, Кортни винаги отговаря: „Аз ги наричам оцелели тризнаци“.

Благодарение на помощта на семейството и приятелите си Кортни е чудесна майка и отглежда трите си деца по най-добрия начин. Тя е горда майка, която гледа с нетърпение към бъдещето.

Advertisement