11:11 върху часовника е специално време! Ето какво значи и защо да му обърнете внимание:

11:11 върху часовника е специално време! Ето какво значи и защо да му обърнете внимание

Ако случайно погледнете часовника и е 11:11, трябва бързо да си пожелаете нещо. Или можете просто да си помислите за сполука в живота. 

Най-често, ако човек попадне на този час, веднага му обръща внимание. И това изобщо не е глупаво, а напротив, правилно е и си струва да се направи. И има няколко причини за това.

Нека започнем с факта, че това време се появява на циферблата само веднъж на ден (така че всички числа да са еднакви). Смята се, че това време е „пълно“, „чисто“, „идеално“.

Ето защо е толкова хубаво да погледнете цифровия часовник, в момента когато има 4 единици. Ние сме създадени така, че обичаме, когато всичко около нас е на мястото си. И когато стрелките на часовника се застъпват, за нас е истинска идилия.

Има концепция, наречена „теория на синхронността“. Всички обичаме реда, но понякога той е трудно постижим. Така че, когато на часовника се появят еднакви числа, ние се радваме и си пожелаваме нещо (може да е 10:10, 11:11 или 12:12).

Също така хората са сигурни, че това време е създадено специално. За да могат нашите ангели пазители да ни говорят в такива моменти.

Това е добър момент да си пожелаете нещо. Това е моментът на връзката на висшите сили с вас. 

1:11 или 11:11 несъмнено е магически знак. Всъщност картата на Мага е номер 1 в главните аркани на Таро. Когато видите повтарящи се единици, това е като зов от мистичното царство.

Огледайте се около себе си и наистина обърнете внимание къде сте и с кого сте. Това е космическо потвърждение, че се движите в правилната посока.

За почитателите на нумерологията числото „11“ също има своя чар. То е символ на чистотата. По това време е най-добре да анализирате себе си, както и да възстановите вътрешния ред (мисли, желания, емоции, идеи).

Единадесет е основното число в нумерологията, обозначаващо духовния път. Мнозина вярват, че 11:11 е потвърждение, че сте работник на светлината или земен ангел, призован да повдигне човешкото съзнание и да възстанови чувството за единство и хармония в света.

Вие сте мостът, този, който може да събере хора от различни фракции на обществото или да вплете противоположни енергии в красива смес. Както горе, така и долу. Без тъмнина не може да има светлина.

Не мислите ли, че всичко това е странно?

Нека да видим какво влияние са оказали четирите единици върху различни събития в историята.

На 11 март 1876 г. е направен първият телефонен разговор от Александър Бел. Дори да погледнете числата за самата година, излиза 1+8+7+6=22, което, както разбирате, е 11+11.

11 ноември 1989 г. е денят, в който пада Берлинската стена.

На 11-ия ден в 11 сутринта и 11 месеца през 1918 г. завършва Първата световна война. Затова точно в 11:11 започва минута мълчание.

Advertisement