10 истини за зодия Стрелец

зодия-Стрелец

Освен зодия Овен и Лъв, Стрелецът е третият огнен знак в зодиакалния календар. Това е тяхната стихия. Самият Огън, който притежават спокойно може да ви подскаже, че има голяма вероятност да се опарите.

Но не се притеснявайте точно от Стрелеца, защото той е добряк. Винаги усмихнати, големи ентусиасти, емоционални и любопитни. Те са едни от най-прекрасните представители на зодиака и всеки човек е щастлив да има поне един такъв в приятелския си кръг. Вижте десет характерни черти за представителите на зодия Стрелец и защо те са любимците на всички.

1. Стрелците са изключителни авантюристи Стрелеца обича да пътува, да вижда нови места да се запознава с нови хора. Адреналина му е в кръвта, а забавленията, част от ежедневието.

2. Стрелците са страшни философи Това са философи по природа. Истините за живота представят като изказват мъдрите си слова, придружени винаги с усмивка.

3. Никой не е по-избухлив от Стрелеца Справедливите и честни стрелци мразят хора, които постигат целите си с лъжа и предателство. Готови са да се скарат с всеки, който си позволява да прави подобни неща.

4. Каквото им е на сърцето,това им е на устата Стрелците са прями и каквото мислят го казват. Дори да обидят някого, те предпочитат да си кажат мнението, вместо да си замълчат и да оставят нещата така.

5. Стрелецът е оптимист Той не се страхува от провал, защото знае, че успехът върви ръка за ръка с него.

6. Определено са доста хаотични

Редът не е от преимуществата на този знак. Дори ориентацията сякаш им е по-добра в хаоса. Не държат около тях да е подредено като аптека, предпочита да им е уютно.

7. Разсеяни… Не се учудвайте, ако забележите, че си е облякъл блузата на обратно и може цял ден да не му направи впечатление, а дори и ще си ходи с високо вдигната глава.

8. Смели Това са хората, които изобщо не се притесняват от истината, която ще изрекат, независимо дали е на неподходящия човек. Винаги стоят зад думите си.

9. Да си угаждат е най-хубавото развлечение за Стрелеца Обичат да си похапват разнообразна храна и си угаждат постоянно. Глезльовци са и нищо не може да им попречи да се поглезят.

10. И на последно място знайте, че това са най-спънатите хора Непохватността е много типична и симпатична в същото време за представителите на зодия Стрелец. С тях живота е забавление, заради разнообразните им интереси и качества. Сладко непохватни, много прями и влюбчиви, те са едни страхотни хора, които ще направят деня ви една идея по-светъл.

Източник: аctualno.com

 

 

Advertisement