Силни и решителни! 20 факта за зодия Лъв

Силни и решителни! 20 факта за зодия Лъв

Представителите на зодия Лъв са под защитата на Слънцето. Благодарение на това, че са в центъра на вселената те имат широка душа. Слънцето е дарило Лъвовете с харизма, мощ и благородство. Елементът на огъня означава енергия, той влияе на представителите на съзвездието както положително, така и отрицателно. От една страна, тези хора са искрени, енергични и имат творчески потенциал. От друга страна те са суетни и горди. Лъвът притежава креативност и постоянство в постигането на целите си. Той е активен човек, който се стреми към успех и популярност. Силна, чувствителна и любяща натура, често повлияна от емоции и чувства. Ето 20 факта за зодия Лъв:

1. Ако ви звъни Лъв, най-добре е да вдигнете.

2. Лъвът никога няма да забрави гадните неща, които сте му причинили… Никога!

3. Лъвът е щедра душа, от този тип хора, който ще ви подари и последната си риза.

4. Лъвът по-скоро ще остане вкъщи, отколкото да отиде на мероприятие/празненство, което не му харесва.

5. Доверието е това, на което Лъвът държи особено.

6. Понякога е трудно да разберете какво има в душата му. И може да не разберете – докато не попаднете в ситуация, в която той ще трябва да покаже истинските си чувства. Това се отнася не само за добрите отношения, но и за лошите.

Лъвът може да ви мрази, но да не го покаже. Добре е да знаете: Лъвовете не си точат зъбите за някого без причина. И още: Лъвът е злопаметен. Така че не можете да очаквате милост.

7. Лъвът е една от най-креативните зодии, която има много хобита. Любовта му към вниманието на публиката обаче прави хобита като танци и сценични изкуства негови любими. Освен това Лъвовете просто са обсебени от външния вид, така че  дизайнът на дрехите също трябва да му подхожда.

8. Какво е щастието за Лъва? Признанието и само признанието може да направи Лъва истински щастлив. Да бъде в центъра на вниманието, да се радва на уважение, усмивки и мило отношение е голямо щастие. Да бъде първи и единствен първи в семейството, на работа, сред приятели!

9. Лъвовете имат голямо сърце и много любов.

10. Лъвовете обичат с цялото си сърце.

11. Лъвът може да бъде най-милият човек на света.

12. Когато Лъвът наистина иска нещо, той определено ще успее.

13. Основната характеристика на Лъвовете е лоялността.

14. Лъвът е един от онези знаци на зодиака, който не може да изживее и ден, без да бъде похвален. И те наистина заслужават такава похвала: за честност и благоприличие, за способността да помагат и съчувстват на другите

15. Лъвът е закрилник и присъствието му кара хората да се чувстват в безопасност.

16. Само вярна Лъвица може да вдигне един Лъв от леглото рано сутринта. Е, или обаждане от страшен шеф. Като цяло им е много трудно да се събудят бързо, да се оправят и да се подготвят за новия ден. Ето защо е по-добре да планирате всичко вечер. В противен случай Лъвът може да отиде на работа по чехли.

17. Лъвът се влюбва неохотно. Тоест, ясно е, че влюбването е полезно за здравето, но съвременният социален договор предполага равни права на влюбените.

За Лъва е напълно непонятно как човек като него може да има равни права с други несъвършенства. От друга страна, ако произнесете вълшебната фраза: „Хайде, ти ще бъдеш отгоре“ (не само в контекста на секса), Лъвът автоматично ще ви приеме в стадото, което гарантира вкусни бисквитки и други безброй екстри. Защото Лъвовете са склонни да бъдат наистина готини до безкрай.

18. В трудностите Лъвът е много изобретателен, има силен и решителен характер, поема отговорност за действията на другите. Лъвът е добър организатор, но се нуждае от асистент, не обича рутинната работа. Изявеният му талант на организатор помага на хората от тази зодия да достигат високи позиции.

19. Лъвовете са родени актьори, които гледат на любовните връзки като на вид игра. Забелязвайки, че партньорът започва да охладнява и нещата отиват към край на връзката, Лъвът ще се опита да изиграе ситуацията така, сякаш той е инициатор на раздялата. Най-често Лъвовете първи си тръгват и никога не се връщат при бившите си любовници.

20. Лъвовете не са свикнали да ограничават чувствата си, така че не само вие, но и всички около вас ще знаете за тях. Ако имате късмета да срещнете по-сдържан Лъв, то собственичеството и ревността му са добър показател, че му пука за вас.

Advertisement
Фейсбук коментари