сряда, декември 7, 2022
Начало Интересно Никога не се влюбвайте в Скорпион…

Никога не се влюбвайте в Скорпион…

Никога не се влюбвайте в Скорпион...

Никога не се влюбвайте в Скорпион.

Защото може да ви съсипе. Да ви съсипе по най-добрия възможен начин.

Tой ще ви научи, че никой не е такъв, какъвто изглежда в началото, защото Скорпионите имат две много различни личности, съставляващи един много уникален човек.

Те могат да бъдат както център на вниманието на парти, така и да бъдат интроверти, стоящи зад затворени врати.

Те ще ви научат, не всеки е такъв, какъвто изглежда и първите впечатления не винаги са правилни.

Не се влюбвайте в Скорпион, защото те ще ви научат на строга любов и ще бъдат винаги честни, дори ако истината боли. Те знаят, че измамата боли повече.

Не се влюбвайте в Скорпион, защото те ще ви дръпнат напред в живота повече от всеки друг. Те виждат неща, които другите не могат. И виждат потенциала ви, дори когато се съмнявате в себе си.

Не се влюбвайте в Скорпион, защото те ще бъдат последните, които ще продължат да вярват във вас, дори когато самите вие не вярвате в себе си.

Не се влюбвайте в Скорпион, защото те са най-лоялните от всички зодии. Те ще се борят за вас и ще ви поставят на първо място, ако докажете, че заслужавате тяхното време и внимание.

Не се влюбвайте в Скорпион, защото те са груби и когато ви се доверят да ви разкажат историята си, просто ще се влюбите още по-силно в тях.

Не се влюбвайте в Скорпион, защото те са силно избирателни в това, на кого дават сърцето си, и разбиват много сърца по тази причина.

Не се влюбвайте в Скорпион, освен ако нямате дебела кожа, защото те не умеят да се сдържат Те не са зли. Те са честни.

Не се влюбвайте в Скорпион, защото те са упорити и ще спечелят повечето битки, които животът им предлага.

Не се влюбвайте в Скорпион, защото те ще ви обичат по-силно от всеки, когото познавате.

Не се влюбвайте в Скорпион, защото те ще помнят всичко за вас, дори и дребните детайли, които сте си мислели, че сте споменали с шепот.

Не се влюбвайте в Скорпион, защото те драстично ще ви превърнат в своя версия и няма да можете да се погледнете в огледалото, без да ги видите там.

Не се влюбвайте в Скорпион, защото ако приказката свърши, тази връзка ще ви преследва цял живот.

Скорпионите не са хора, които лесно забравяте. Те остават с вас, под кожата ви, дори когато са далеч. Никога не ги забравяш.

Те стават този стандарт, с който сравнявате всички останали.

Не се влюбвайте в Скорпион, освен ако не сте готови да живеете с частица от сърцето си, винаги принадлежаща на някой друг.

Advertisement
Фейсбук коментари