Никога не се влюбвайте в Козирог…

Никога не се влюбвайте в Козирог...

Ако сте се влюбили в Козирог, това ще бъде нещо непланирано, за разлика от повечето неща в живота му. Той е организиран и пунктуален и при него винаги всичко е в порядък.

В него се таи огромна сила и ще се учудите откъде я взима. Все пак за него това е единственият начин да бъде силен и процъфтяващ.

Не се влюбвайте в Козирога, защото той не обича да губи, в това число и в отношенията, затова никога няма да спре да се бори за вас. Той ще се опита да реши проблемите, давайки всичко от себе си във връзката.

В миналото са му причинили болка, но въпреки това, той все още вярва в любовта. Козирогът знае, че това е едно от най-хубавите неща, които може да му се случат.

Той не се влюбва често, но щом това се случи, смятайте, че с ергенския ви живот е свършен. Козирогът е избирателен в избора на партньор. И ако е избрал вас – значи много ви е провървяло.

Не се влюбвайте в Козирога, защото това ще промени представата ви за любовта и ще ви я представи в нов стандарт. Неговата любов изцелява. Миналото повече няма да ви тревожи, защото с Козирога ще разберете, че единственото, което има значение, е настоящето.

Не се влюбвайте в Козирога, защото той не е лесен за разбиране. Първо може да ви отблъсне, но точно тогава има най-много нужда от вас.

Отделете време, за да научите всичко за него в подробности – какви неща крие, как да разговаряте с него, кога е най-добре да замълчите и да го хванете за ръка.

Не се влюбвайте в Козирога, защото той е ревнив, но най-вече като застраховка от възможни неуспехи.

Не се влюбвайте в Козирога, защото той не просто говори, а действа. Той е този, на когото можете винаги да разчитате. Ще се научите да се доверявате на него повече, отколкото на себе си.

Източник: webmiastoto.com

Advertisement
Фейсбук коментари