Най-силната страна на всяка зодия: открий своята суперсила

Най-силната страна на всяка зодия: открий своята суперсила

Всеки човек при раждането си получил собствена суперсила. Знаеш ли каква е твоята?

Овните са най-страстни

Невероятната им енергия буквално ги завлича в кипящ любовен басейн. Благодарение на своята харизма, те се влюбват във всеки и всичко. Освен това Овните се считат за най-добрите любовници.

Телците са най-големите гастрономи

Да, да, именно те ще изядат черешката от върха на тортата за рождения ден. Те просто са свикнали да получават всичко от най-доброто и не мислят за живота си по различен начин. Това се проявява в абсолютно всички сфери на живота – в храната, любовта, домовете, партньорите и всичко-всичко-всичко, което докосва Телеца.

Близнаците са най-интелигентните

Да, може би някой знае повече от тях, но способността да прилагат знанията си на практика е присъща на Близнаците в максимална степен. Те се обграждат с цели вихри от информационни потоци и връзки, чувствайки се в това информационно поле като риба във вода.

Раците са най-емоционалните

И въпреки това им е по-лесно да изживеят емоциите си вътре в себе си, сякаш се затварят в собствената си хитинова черупка, поради което мнозина ги приемат за отшелници. Но всъщност това са фини, чувствителни и емоционални натури.

Лъвовете са най-самовлюбените

Разбира се, в най-добрия смисъл на думата! В крайна сметка, който не обича себе си, не е в състояние да обича никой друг. Имайте това предвид, когато общувате с Лъв и ако той прояви симпатия към вас, бъдете сигурни, че тя е искрена.

Девите са най-верни

Представителите на тази зодия избират партньор за цял живот. И всичко това благодарение на тяхната педантичност, която проектират върху личния си живот. Търсят дълго, а когато намерят, ще бъдат верни на избраника си докрай.

Везните са най-общителни

Представителите на тази зодия са екстроверти в най-ярката проява на тази дума. Те хронично не понасят самотата. И най-добрият подарък за тях винаги ще бъде час-два просто общуване по душевно.

Скорпионите са най-отмъстителни

Има една древна поговорка – ДА НЕ ДАВА БОГ ДА ЯДОСАШ СКОРПИОН. Славата им не се носи току така.. Просто, ако започнат да си отмъщават, тогава го правят до край.

Стрелците са най-харизматични

Благодарение на вродения красив външен вид и умението да се грижат за себе си, за да го поддържат, Стрелците са получили титлата на най-красивите  и харизматични представители на зодиака.

Козирозите са най-амбициозни

За разлика от други „самоуверени“ зодии Козирозите използват предимно мозъка и стратегическото планиране, за да постигнат целта си. Във всяко едно време те са били най-талантливите командири и държавни владетели. И оттогава нищо не се е променило.

Водолеите са най-гениални

Мотото на тази зодия е: МЪРЗЕЪЛЪТ Е ДВИГАТЕЛЯТ НА ПРОГРЕСА. И за да не се пренапрягат излишно, Водолеите ще подобрят, опростят, модернизират или просто ще заменят всичко, към което просто насочат вниманието си. Това са най-блестящите и талантливи хора, които създават бъдещето на човечеството.

Рибите са най-силни

И не се учудвайте. Въпреки сантименталността и дълбокия си вътрешен свят, Рибите знаят как да изчакат подходящия момент и да работят, за да постигнат резултат. А обикновено те постигат целта си. Рибите са като върбите – огъват се от вятъра, но никога не се чупят.

Advertisement
Фейсбук коментари