7 урока за това как трябва да се обича Водолея

7 урока за това как трябва да се обича Водолея

Това са най-загадъчните създания, които можете да срещнете в житейския си път. В началото те изглеждат срамежливи и спокойни, но ако ви харесат, след известно време Водолеите ще разкрият цялата си ексцентрична природа и еклектични вкусове. Това са философи с изключително любознателен ум.

Всички представители на зодия Водолей са отлични събеседници. Те винаги говорят за това, което ги очарова, и са в състояние да ви разсеят от ежедневната ви суматоха в продължение на много часове. Освен това те са много креативни и имат богато въображение. Въпреки че Водолеите не са свикнали да изразяват открито чувствата си, те лесно демонстрират любовта си, ако тя е взаимна и ако се чувстват уверени.

Ето 7 съвета как да обичате този многостранен тип хора.

Те имат голямо сърце

В основата на мистериозната личност на Водолея стои тяхното голямо и щедро сърце. Милосърдната природа на тези хора ги насърчава винаги да правят доброволни дарения, когато е възможно, защото Водолеят обича толкова много да помага на другите.

И въпреки че Водолеят може да не го признава, той вярва, че е дошъл на този свят, за да го направи по-добър.

Те са много умни

Водолеите са еднакво любознателни и интелигентни и затова са склонни да задават безкраен брой въпроси за това, което ги интересува. Обичат да научават нещо ново, а вродената им интелигентност им позволява да погледнат на света от различен ъгъл. Въпреки свенливия си характер, Водолеите са много добри в управлението на персонал, което ги прави супер професионалисти.

Имат специална връзка с музиката

Водолеите, като никой друг, усещат връзка с музиката. Харесват дълбоки, прочувствени мелодии, но нямат нищо против да слушат оптимистичен рок, хип-хоп и дори поп, когато са в настроение.

Искате да установите близък контакт с Водолей? Използването на музика значително ще увеличи шансовете ви да го накарате да измъкне главата си от черупката.

За тях партньорът винаги е на първо място 

За Водолея вие ще бъдете приоритет номер едно. Родените под този знак поставят любимия си на първо място и винаги са готови да загърбят работата си, за да го видят.

Това е мястото, където Водолеите са свикнали да бъдат спонтанни, така че бъдете подготвени за неочаквани посещения късно през нощта, когато половинката ви осъзнае, че сте й липсвали. А ако на вас ви е тъжно, не е нужно да се обаждате на Водолея два пъти – той ще зареже всичко и ще се втурне към вас още при първото обаждане.

Те обичат истината

В общуването с Водолея не е нужно да украсявате нищо. Тези хора предпочитат да чуят абсолютната, грозна и неприкрита истина. Те искат да сте искрени с тях.

Не се опитвайте да ги храните с фалшиви думи, защото когато истината излезе на повърхността, това ще ги вбеси. Водолеите са реалисти, които ценят тези, които не крият нищо от тях.

Те са добри, весели и забавни

Прекарването на времето с Водолея е много приятно. Той ви стопля с топлината си и ви отделя цялото си внимание. Водолеите обичат дълбоко и страстно. И знанието, че тази любов и чувства са взаимни, ги изпълва с радост.

Веднага щом вашат акомпани им стане комфортна, те ще започнат да се държат игриво и да показват веселия си характер.

Не умеят да се преструват

Представителите на тази зодия не знаят как да се преструват. Ако се притеснявате, че Водолеят изведнъж ще спре да ви обича, не си струва – той няма да прояви интерес, ако не изпитва силни и искрени чувства към вас. Водолеите обичат всичко в своите любими и във взаимоотношенията насърчават всеки да бъде себе си.

Такъв човек винаги ще бъде искрен, дори ако трябва да ви каже горчивата истина за нещо. Но в същото време Водолеят няма да нарани чувствата ви просто така. Те са отворени към скъпи за тях хора.

Мечтаете ли за истинска любов? С този човек тя е повече от възможна. Водолеите винаги са срамежливи в началото, но не позволявайте това да ви пречи да се ангажирате с тях, защото общуването с Водолея е много лесно и просто. Представителите на този знак ценят искреността преди всичко и ако го кажете нещо така, както е, то със сигурност ще им хареса.

Advertisement