Мощна детоксикация за целия организъм по време на сън

детоксикация-с-чесън

Това е много лесен, но невероятно ефективен метод за отстраняване на токсините от организма. Отделянето на токсините се случва през кожата на краката по време на сън.

Този един вид компрес, който се закрепя за ходилата и стои в това положение по време на сън.

Поради замърсената околна среда, неправилното хранене, химичните лекарствени средства и т.н., натрупваме много токсини с течение на времето. И тези токсини могат да предизвикат различни заболявания, така че винаги е важно да отделяме внимание на детоксикацията на организма.

Тази детоксикация е невероятно ефективна и оказва положително влияние върху организма: повишаване на настроението, намалява болките в ставите, намалява отока в краката, глезените, главоболието и не само това.

какво ви е необходимо?

• 5 скилидки пресен чесън
• 1 малка глава лук
• самозалепваща превръзка, памучна вата или бинт
• памучни чорапи

Приготвяне и употреба:

Нарежете фино чесъна и лука, сложете вода (100-120 мл) да кипне, добавете чесъна и лука и варете в продължение на 3-5 минути.

Изчакайте водата да се изстине за около 20 минути, а след това сложете малко количество от средството върху памука или бинта, след това сложете върху стъпалото и го закрепете със самозалепващата се превръзка и сложете чорапа.

На сутринта свалете марлята. Ще видите, че компресът е по-тъмен заради токсините, които са излезли от вашето тяло.

Приемайте такъв компрес през ден в продължение на първата седмица, след това 1 път в седмицата в продължение на месец. Може да повтаряте подобен курс на 3-4 месеца.

Advertisement
Фейсбук коментари