Какъв е девизът на всяка зодия за 2023 година

Какъв е девизът на всяка зодия за 2023 година
Източник: Pixabay

Новият покровител на 2023 г., Черният воден заек, ще промени „правилата на играта“, а представителите на зодиакалните съзвездия трябва да са готови за промени в живота си.

Необходимо е предварително да изберете правилната тактика и да не пропуснете щастието си. Вижте какъв е девизът на вашата зодия, благодарение на който ще бъде по-лесно да се настроите на вярната вълна и да постигнете успех.

Овен – „Дори драконите могат да бъдат бели и пухкави.“

Ярките представители на Огъня през новата година ще се изправят пред енергията на Черния заек, която не се комбинира с темперамента на Овена. Въпреки това представителите на ззодията ще успеят да намерят своето щастие и да привлекат положителни промени.

Тайната на успеха е проста: никога не е късно да се промените към по-добро, което означава, че дори най-импулсивните представители на съзвездието ще могат да контролират емоциите си.

Телец – „Дори докато скачате, можете да стоите здраво на краката си.“

Новата 2023 година ще бъде доста вълнуваща за Телците. Емоциите ще бъдат чести спътници, така че трябва да ги овладеете и да не се лишавате от шанса за щастие. Представителите на зодията не трябва да променят себе си и мирогледа си: просто се успокойте и обръщайте по-малко внимание на дребните проблеми.

Близнаци – „Понякога най-добрият събеседник е вашата собствена интуиция.“

Ярките и харизматични Близнаци ще чуват вътрешния си глас. През 2023 г. е важно да се доверите на себе си и да не пренебрегвате интуицията си, за да не се спънете на крачка от победата. Простите вслушвания ще ви помогнат да се съсредоточите върху собствените си интереси, да вземете решение за избора на посока и да не позволявате на никого да ви контролира.

Рак – „Никога не е късно да научиш нещо ново.“

За Раците 2023 г. ще бъде време на промяна, която може да промени живота им към по-добро. Новият енергиен покровител е идеално съчетан с характера на представителите на зодията, което означава, че късметът няма да се отвърне. Малко търпение, отговорност и съобразителност ще привлекат важни събития, както и добри бизнес партньори.

Лъв –  „Щастливият живот не изисква промени.“

През новата 2023 година е важно представителите на зодията да помнят, че щастието не се купува или разменя. За Лъвовете е важно да помнят, че никакви подвизи не могат да заменят уютните вечерни събирания, задушевните разговори и възможността да се доверят на близките си. Искреността, способността да изграждат отношения със семейството си и малките радости ще освежат тази година на Лъвовете и ще им помогнат за разрешаване на временни трудности.

Дева – „Успехът изисква планиране.“

Девите ще успеят да постигнат шеметен успех през новата година, ако се придържат към предварително направените планове. Способността да спазвате графика, да разпределяте силите и да отказвате да се задоволявате с моментни капризи ще ви позволи бързо да постигнете нови успехи. Почивката, разбира се, ще е необходима и за представителите на съзвездието е важно да отделят време, за да попълнят запасите от сили.

Везни – „Доверието е най-добрият начин да привлечеш късмет.“

2023 няма да е най-лесната година за Везните и не че новият покровител няма да е достатъчно подкрепящ. Много представители на зодията често се съмняват в себе си, страхуват се да вземат отговорни решения и да се отклонят от утъпкания път. Сега е моментът да повярвате в себе си и силите си, да си поставите цел и да вървите към нея, разчитайки на вътрешното чувство на увереност.

Скорпион – „Успехът идва при тези, които се стремят към него.“

Скорпионите през новата година трябва да отделят повече време за упражнения по възпитаване на силата на волята си. През 2023 г. няма място за отлагане – няма смисъл да отлагате за утре нещата, които могат да се направят днес. В противен случай обещаващите възможности ще отидат при конкурентите, оставяйки представителите на зодията с горчиво чувство на съжаление.

Стрелец – „Няма две истини – едната ще се окаже лъжа.“

Стрелецът през новата година трябва да отдели повече време за честност и да изисква същото от другите. През 2023 г. няма нужда да бързате с нещата – трябва да ги анализирате, да планирате и да говорите възможно най-малко за идеите си. Честността и способността за обективна оценка на ситуациите повече от веднъж ще помогнат на представителите на зодията.

Козирог – „Вярата в най-доброто и оптимизмът правят чудеса.“

За Козирозите 2023 едва ли ще изглежда лека и лежерна. Представителите на зодията ще трябва да защитават мнението си, да намират компромисни решения, да отказват да общуват с някои хора и да променят собствения си мироглед. За да не ви кара щастието да чакате, важно е да се настроите на положителна вълна и да вярвате в себе си.

Водолей – „Няма по-страшен звяр от безпричинния страх.“

Това мото ще бъде подходящо за представителите на тази зодия. Водолеите не трябва да се страхуват от нещо ново и непознато. Любознателен ум, способност да се организирате и неизчерпаем източник на нови идеи са това, от което се нуждаете, за да покорите нови върхове и да привлечете нови промени. Основното нещо е да се обградите с хора с подобно мислене и хора, които могат да ви подкрепят в трудни моменти.

Риби –  „Да се ​​хвърлиш в басейна с главата напред е като да пъхнеш ръката си в кутия със скорпиони.“

Рибите през 2023 г. не бива да се гмуркат стремглаво в емоциите. Новият покровител ще изисква отговорност, внимание и ефективност. За представителите на зодията  е важно да са наясно с действията, да се придържат към плана и и да не угаждат на моментни капризи. Важно е да действате с пълно съзнание за своята правота.

Advertisement
Фейсбук коментари