Момиче удивлява със своята фигура. Трудно е да повярвате, че това не е фотошоп

Момиче удивлява със своята фигура. Трудно е да повярвате, че и в реалността е като на снимките

Момиче от Мианмар показа тялото си и буквално унищожи стереотипите за красота и представите за човешката анатомия. Талията й е толкова тънка, че мнозина не вярват в нейната реалност.

момиче-с-тънка-талия

Су Наин живее в Мианмар, тя е на 23 години. Трудно е да се повярва, че тялото на това момиче е истинско, а не резултат от работата на пластичните хирурзи. Обхватът на талията на Су е само 34 сантиметра и 8 милиметра.

И тези параметри на студентката, разбира се, се различават от общоприетите прословути мерки 90-60-90. Нещо повече, бедрата на Наин са женствени и обемни, поради което на техния фон талията изглежда просто невероятно тънка и фина като трепетлика.

тънка-талия

Много абонати потребители обвиняват студентката, че се е увлякла по фотошоп, но Су твърди, че талията й в действителност изглежда точно така, както на всички снимки, публикувани в социалните мрежи.

Самата Наин обяснява тази своя необичайна черта със собствения си късмет. Понякога момичето се шегува, че талията е печалба от генетичната лотария, тоест създадена е ексклузивно от природата. Но Су се грижи за този природен дар и яде здравословна, балансирана храна.

много-тънка-талия

Ако смятате, че слабостта на момиче е признак на лошо здраве, това не е така. Девойката твърди, че е напълно здрава и се храни правилно, така че няма причина за безпокойство.

Въпреки това  тя през целия си живот е „тренирала талията“ си, носейки редовно корсети, за да постигне подобна форма..

Други жени с подобна малка талия са признали, че са им премахнали ребра, за да постигнат нужната форма.

 

Наин не смята, че има нещо лошо във външния й вид. Су обича себе си и е уверена в собствената си привлекателност и харесва, когато и другите я намират за красива.

жена-с-тънка-талия

Студентката обича да показва външния си вид и често качва свои собствени снимки в Инстаграм. С удоволствие брои лайковете в своя акаунт и чете различните комплименти.

Думите на Су се доказват от видео, показващо наистина много тънка талия. Видеото очевидно не е обработено с филтри, заради което определено потвърждава, че Наин не лъже и в действителност изглежда точно така, както на всички снимки.

Абонатите на студентката наистина очаквали с нетърпение видеото и изразили своята радост, отправяйки много комплименти. Всички бяха изумени от фигурата на Су, а някои отбелязаха и стилния й тоалет.

Advertisement
Фейсбук коментари