55-годишно „момиче на Бонд“ изглежда възхитително. Сякаш е спряла времето

55-годишно

Феновете не крият възхищението си.

Талиса Сото стана известна като момичето на Джеймс Бонд в шпионския филм от поредицата „Упълномощен да убива“ (1989 г.). Актрисата плени публиката с чувствения образ на Лупе Ламора, а популярният филм се превърна в истински трамплин за нейната кариера.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Talisa Soto (@talisasotobratt)

Режисьорите оцениха високо играта на актрисата и бяха много щедри с предложенията си. По това време Талиса участва във филма „Новият Дон Жуан“ с Джони Деп и Марлон Брандо, както и в трилъра „Кариера“. И през 2001 г., докато работи върху филма Pinero, тя се запознава с актьора Бенджамин Брат, който става неин съпруг.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Talisa Soto (@talisasotobratt)

С годините Талиса се появява все по-рядко на екрана и се концентрира върху семейството си. През 2009 г. излезе последният филм с нейно участие и оттогава тя посвещава цялото време на близките си.

В същото време феновете не са забравили Талиса, въпреки липсата на нови роли. Актрисата говори за живота си в социалните мрежи, последвана от няколко десетки хиляди абонати. Феновете не крият факта, че 55-годишната знаменитост все още е доста красива и изглежда много по-привлекателна от много по-млади актриси.

„Прекрасна. Както тогава, какво сега“, „Звезда от екрана“, „Струва ми се, че тя не остарява и е спряла времето“, пишат интернет потребителите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Talisa Soto (@talisasotobratt)

През 2020 година актрисата е диагностицирана с рак на гърдата, но благодарение на ранното откриване се справя с болестта. По този повод Талиса пише:

„През октомври 2020 г. ми поставиха диагноза рак на гърдата. Слава Богу, че го хванах рано и вече съм без болест! Страшната реалност е, че 1 от 8 жени ще бъде диагностицирана с тази ужасна болест, така че не мога да подчертая достатъчно важността на годишната мамография, ултразвука за жени с плътна тъкан и ежемесечните самостоятелни прегледи. Моля, отделете време да се погрижите за себе си и не забравяйте, че вие сте най-добрият си пазител за добро здраве. Животът е подарък!“

Advertisement
Фейсбук коментари