Владо Зомбори отново с велика имитация в „Капките“! Победата обаче изненадващо отиде при Наско

Владо Зомбори отново спечели
Кадър: Нова, "Като две капки вода"

Актьорът Владимир Зомбори за втори пореден път направи велика имитация „Като две капки вода“, като този път изпълни по забележителен начин песента „Hello“  на британската изпълнителка Адел. 

И въпреки че публиката отново му даде най-много точки, този път той остана втори за сметка на Наско от БТР, който влезе в смокинга на великия Лучано Павароти. Именно той взе най-много точки от колегите си на сцената и това наклони везните за победата.

Зрителите във фейсбук пък се чудят как точно Наско Пенев стана първи, след като в почти всички гласувания остана втори. 

А нашето скромно мнение е, че именно Зомбори заслужаваше първата позиция.

След като миналата седмица Зомбори възхити с великолепен танц и пеене ала Джъстин Тимбърлейк, днес той завладя публиката с по-статичното, но в никакъв случай по-неемоционално изпълнение като Адел.

С космически глас и присъствие Владо просто накара всички в залата и пред екраните да затаят дъх и да почувстват магичното му пеене.

В публиката отново бе половинката му, актрисата Весела Бабинова, която се просълзи по време на спектакъла на съпруга си.

Пловдивчанинът няма спирка и се превръща в абсолютен любимец и фаворит на публиката и журито.

Прекрасното превъплъщение на Владимир Зомбори не бе подминато и в социалните мрежи, където феновете заляха новия си любимец със суперлативи: „феноменален“, „велик“, „перфектен“ са само част от заслужените епитети по адрес на новата звезда на сцената на „Капките“. 

Добри думи заслужава и актрисата Елена Атанасова, която имаше двойна задача: да изиграе и Гери Никол, и рапъра Сто кила.

Далеч по-добро тази вечер бе изпълнението и на фолкпевицата Мария, която предишния път бе подложена на огромни критики. А задачата й бе доста тежка – да изиграе грандамата на българската музика Лили Иванова.

Advertisement