Как изглежда днес момичето, което преди 5 години тежало едва 26 килограма?

Как изглежда днес момичето, което преди 5 години тежало едва 26 килограма?

Почти всички момичета искат да бъдат стройни. Но понякога опитите за отслабване се превръщат в истинско бедствие. Точно това се случило с героинята на днешната ни статия.

Анна Егрчукова през 2014 г. гостувала на предаването „Нека говорят“, където сащисала публиката с външния си вид. Тя признала, че има анорексия.

Анна Егрчукова

С ръст от 168 сантиметра теглото на момичето било едва 26 килограма, тя загубила по-голямата част от теглото си за възможно най-кратко време. Скоро когато от огледалото я гледала болна и възрастна жена, Анна осъзнала, че се нуждае от помощ, защото е само на 19 години.

момиче-анорексия

Всичко започнало от училище. Съученик на Егрчукова постоянно критикувал момичето, че е с наднормено тегло. Със сигурност не била слабичка, но била популярна сред противоположния пол. В същото време думите на нейния съученик не й дали мира и тя решила да отслабне.

Отначало Анна била много щастлива, когато стрелката на кантара показвала все по-малко всеки ден, но след известно време тялото на момичето престанало изцяло да приема храна.

Здравето й се влошавало с всеки изминал ден, приятелите й се дистанцирали от нея, а приятелят й я изоставил. В резултат Ана все пак осъзнала, че е болна от анорексия.

След предаването „Нека говорят“,върху нея се стоварили вълна от подкрепа и топли думи. И благодарение на това момичето намерило сили да се бори. И една година по-късно тя се завърнала в студиото съвсем различна. Залата я поздравила с бурни овации.

анорексия-промяна

Било невъзможно да разпознаят Ана. Тя изглеждала просто прекрасно, надала 22 килограма и със сменена прическа. Тя стана съвсем различна, както външно, така и душевно.

младоженци

След като победила болестта си, Аня се върнала към предишния ритъм на живот и завършила Московския юридически институт. А през август станало ясно, че се е омъжила и сега изгражда собствено семейство.

Ана се придържа към правилното хранене, занимава се със спорт и се радва на нов живот. Пожелаваме й много здраве и щастлив семеен живот!

Advertisement
Фейсбук коментари