Винаги закриляни! Зодиите с най-силни ангели хранители

Винаги закриляни! Зодиите с най-силни ангели хранители
Изображение от u_23rhpcbe1r from Pixabay

Самото понятие за ангел-пазител традиционно се свързва с християнството. Според вярванията всеки човек има свой ангел, който го придружава през целия му живот.

Но в астрологията това понятие често се разглежда по различен начин, като символичен израз на висши сили, защитаващи хората.

За тези знаци можем да кажем, че са „родени в риза“. Наричат ​​ги късметлиите на съдбата. Те са обект на завиждане и възхищение!

Ето кои са зодиите, които според астролозите са съпътствани от късмет и подкрепа по-често от останалите.

Близнаци

Близнаците се държат така, сякаш имат 9 живота. Те се забъркват в опасни приключения и често се излагат на риск, като правят странни неща, без изобщо да мислят за последствията. Човек получава усещането, че самата вселена е благосклонна към любителите на екстремното!

Всъщност всичко е просто – от раждането си Близнаците придобиват силен покровител, който ги пази от неприятности през целия им живот.

Осве това таз въздушна зодия се слави с широките си социални кръгове. Астролозите вярват, че техният ангел пазител понякога се въплъщава в приятелствата, които Близнаците създават. Близнаците знаят как да се обградят с хора, които винаги са готови да ги  подкрепят и помогнат. Това може да е ключов фактор за техния късмет.

Дева 

Отстрани изглежда, че Девите са господари на съдбата си. Всичко им е планирано и изчислено за години напред. Но дори и такива дисциплинирани хора са в опасност и в трудни ситуации висшите сили идват на помощ.

Девата, според астролозите, се характеризира с добре развита интуиция. Техният ангел хранител вероятно им помага да избегнат проблеми чрез интуитивни предчувствия. Тази способност помага на Девите да преодолеят препятствията по пътя към успеха.

Ангелите шепнат знаци и децата на Меркурий винаги правят правилното нещо. А ако сгрешат, веднага интуитивно се връщат на правия път.

Стрелец

Огнените създания нямат инстинкт за самосъхранение: Стрелците са вечни търсачи на адреналин и не могат да живеят в мир. Но е малко вероятно децата на Юпитер да са толкова безгрижни без своя  ангел-хранител: до своя невидим помощник на Стрелец морето е до колене, а планините са му до раменете.

Смята се, че късметът на Стрелеца е пряко свързан с желанието за поемане на рискове. Стрелецът, като един от най-хазартните знаци на зодиака, притежава тази характеристика. Техният ангел хранител може да им помогне да се справят с неочаквани ситуации и да намерят изход от трудни ситуации чрез своята смелост и решителност.

Козирог

Козирозите не се смятат за късметлии и са свикнали да правят всичко сами. А земната зодия  дори не знае за своя защитник, който постоянно стои зад нея, защитава я от опасности и я насърчава да взема правилни решения. Подопечните на Сатурн често се оплакват от съдбата, а ангелът-пазител просто въздъхва – о, колко недоволни подопечни има, но работата си е работа.

Advertisement