Участничка призна на ергена, че има дете. Той реагира като истински мъж (видео)

Участничка призна на ергена, че има дете. Той реагира като истински мъж (видео)

Тазгодишният ерген Алек Младенов определено, по всеобщо мнение, е от по-различно „тесто“. Зрителите са очаровани от неговия умствен багаж и джентълменски маниери.

Вече на няколко пъти ергенът в сезон 3 успя да демонстрира своята житейска зрялост и да се понрави на публиката, която го определя за най-качествения ерген до момент измежду всичките трима. 

Не е тайна, че тази година в имението влязоха две участнички, които имат деца – това са Надежда Вишева, която има 7-годишен син и Мария Стоянова.

Именно Надежда Вишева е спрягана за една от финалистките, които до последно ще се борят за любовта на ергена. Мнозина зрители обаче се чудеха как ще реагира той, когато разбере, че красавицата от Карлово има дете.

Е, тази въпросителна падна в поредния епизод. Алек покани Надя на лична среща и двамата проведоха откровен разговор, от който стана ясно, че ергенът не вижда проблем в това, че Надя има дете.

Жената не скри, че се притеснява как ще реагира Алек, защото мъжете в България са по-тесногръди и се стряскат от такива новини.

„Имах брак и имам син на 7 години“, каза откровено Надя в очакване на реакцията на Алек.

„Той е прекрасен“, каза Надежда за сина си.

„Сигурен съм. При такава майка“, направи й комплимент Алек.

Вишева призна, че целенасочено е избягвала мъжете, защото се страхувала от реакциите им, щом разберат, че има син.

„В един момент си казах, че може синът ми ще е най-големият тест за мъжа до мен, защото искам ще бъде с много голямо сърце. Защото той трябва да обича мен и синът ми, който е част от мен“, разголи душата си тя. 

Алек обаче по никакъв начин не се смути от разкритието на дамата и даде пример от своето семейство:

„Всъщност, моят баща е отгледал двете деца на майка ми. А аз съм плодът на тяхната връзка. Така че много добре знам какво е мъж с голямо сърце да застане редом до жената и да поеме всичко това в ръцете си“.

„Не го очаквах“, заяви Надежда Вишева, видимо облекчена от джентълменската реакция на Алек.

Advertisement