Стойте далеч от тях! Жените от тези зодии не стават за съпруги

Стойте далеч от тях! Жените от тези зодии не стават за съпруги
Изображение от ZT_OSCAR from Pixabay

Според астрологията някои зодии са предразположени към причиняване на неприятности. Разберете каква зодия е жена ви и… помислете добре преди да й предложите брак.

Сред дванадесетте зодии има такива, които са известни с приятелския си характер, и такива, които не са толкова известни с добротата си. Проверихме кои зодии са най-малко подходящи за съпруги. 

Ето кои зодии са трудни партньори. Животът с тях може да не е толкова розов:

Скорпион

Първоначално жената Скорпион може да изглежда изключително привлекателна. Жената Скорпион е красноречива, чаровна и много общителна. Тя привлича хората с чувството си за хумор, харизмата и интелигентността си. Освен това е много темпераментна, което може да бъде огромен плюс в спалнята.

Но, за съжаление, при по-близко запознаване се виждат и кусурите. Оказва се, че тя може да бъде импулсивна, спорна и дори агресивна. Тя не бяга от конфронтацията и с нея често се стига до кавги. Безпардонна е в караниците, последната дума винаги трябва да е нейна.

Дева

Въпреки че Девата се смята за един от „най-добрите“ знаци на зодиака, характеризиращ се с голяма организация в работата, интелигентност и твърдост, тя не винаги е ангелче в отношенията с мъжете.

Жената Дева обича всичко да е наред. Тя е перфекционист, така че не толерира дребните недостатъци.

Това се проявява в преувеличена критика, която често прераства в обвинения. Девата очаква перфекционизъм от партньора си и рядко прощава грешкии провали. Тя обича да контролира целия свят. Да живееш с нея те поставя пред избор: или се подчиняваш, или изживяваш ад у дома.

Рак

В началото отношенията с Рак не предвещават нищо лошо. Жените от тази зодия са спокойни и покорни, но… всичко това е временно.

Раците често са обсебени от идеята за вярност. Дори и да имат доверие на партньора си, те често се страхуват, че партньорът им крие нещо от тях.

Те могат внимателно да проучат неговия телефон, имейл и списък с приятели във Фейсбук. И всичко това в търсене на предполагаеми доказателства за изневярата на съпруга си. Животът с такъв партньор може да се превърне в поредица от опити да доказвате искрените си намерения и това може да бъде досадно.

Лъв

Смята се, че представителките на зодия Лъв са идеални кандидатки за съпруги и майки. Тя се характеризира с готовност да се грижи за домакинството.

Въпреки това, има моменти, когато Лъвицата е толкова нетърпелива да създаде идеално семейство, че става прекалено грижовна. Тя често претоварва както партньора си, така и децата си със своите съвети и преувеличени грижи, които налага, като иска да направи всички щастливи.

И всичко трябва да е така, както тя иска, затова тя става тиранична, властна и дори обсебваща. Връзката с жена Лъв може да прилича повече на връзка с майка, отколкото с партньор.

Близнаци

Привидно спокойни, привързани и грижовни, Близнаците са известни с това, че са… двулични. Често се влюбват бързо и безкористно.

Тогава те са готови на всичко за партньора си, но когато изгори първото пламъче, губят ентусиазма си.

Те участват все по-малко и по-малко във връзката, докато накрая тя отшумява – и цялото внимание на дамата под зодия Близнаци се пренасочва към… друг партньор.

Advertisement