Измина година, откакто напуснах „занемарената“ си жена. Тогава я видях и просто онемях…

тъжен мъж
Изображение от freepik

Това е историята на един мъж, който напуснал жена си…

И ако отсеем морала на тази история, то всеки е изправен пред избор: да посвети живота си на себе си или на семейството си.

„Точно преди година напуснах жена си. Напуснах я, защото срещнах младо и секси момиче, което ми носеше удоволствие. Нещо, което жена ми не беше правила от много време. Тя буквално се занемари, покри се с целулит, стрии, коремът й увисна…

Спря да прави елементарни неща: да си лакира ноктите, да си бръсне краката, да носи сутиен, от което гърдите й увиснаха… Накратко, всички тези неща ми се отразиха много негативно.

Вече не виждах жената, в която се влюбих. И си тръгнах.

Но тепърва ме очакваха изненади.

Днес, близо година след като се разделихме, срещнах бившата си жена. И не можех да повярвам на очите си: колко добре изглеждаше!

Красива, добре поддържана, със стегнато секси тяло, облечена в доста разголена тясна рокля… Не можеше да бъде!

Отказвах да повярвам. Та тя изобщо не приличаше на майка на три деца (моите деца!) и  се чудех какво наистина се е случило.

Вероятно, когато беше с мен, не й стигаше времето за фитнес и лични грижи, защото посвети цялото си време на мен и нашите деца! Може би не е носила сутиен просто защото не е имала време да се занимава с него, защото е трябвало да храни бебетата?

Може би не си е скубала веждите, защото е трябвало да готви, пере и чисти след всички нас? Сега си мисля, че може би наистина е била щастлива?

В крайна сметка тя винаги е мечтала за голямо и силно семейство и е искала да се грижи за някого. Може би животът й е бил прекрасен, но аз просто не можах да го оценя…

Сега искам да кажа само едно нещо: разбрах какво е истинската жена и тя ми липсва, загубих човека, който беше най-голямото щастие за мен.

Размених красотата, която бе отвътре, за красотата отвън. А тя срещна мъж, който спря да се отнася с нея като със слуга и й даде време да се погрижи за себе си. Вече е твърде късно да променя нещо…“

Всеки път, когато мислите, че някой не е достоен за вас или не отговаря на очакванията ви, просто се вгледайте в себе си и помислете какво давате в замяна.

Правите ли грешка точно сега? Ако не можете да си отговорите, бързо направете нещо хубаво за любимия човек!

Advertisement