Слухове прогнозират шокиращ финал на „Ергенът“, този сезон може да бъде без аналог

Ергенът

Всяка година още със стартирането на риалитито „Ергенът“ всички зрители се питат едно – коя ще е щастливката, която ще получи жадувания годежен пръстен?

Ако все по-упорито циркулиращите слухове са верни, то сезон 3 на „Ергенът“ ще завърши по-възможно най-неочаквания начин!

Във все повече сайтове и публикации в социалните мрежи се говори, че накрая ергенът Алек няма да избере нито една от двете финалистки! Вместо това младият  бизнесмен ще прати писмо на двете дами, в което ще им обясни, че те са чудесни жени, но той е избрал друг път без тях.

По регламент ергенът не е задължен да предлага годежния пръстен на някоя от кандидатките. Подобно развитие е безпрецедентно за България, но не и за света.

Преди години на подобна неочаквана стъпка се решава ергенът в американската  версия „The Bachelor“ Брад Уомак. И в интерес на истината голяма част от зрителите го подкрепят в трудното му решение.

Ето видео от този разтърсващ финал на американския „Ерген“, в който ясно се вижда колко е трудно и на мъжа, и на финалистката:

Все още не е ясно дали ще се развият така нещата и в трети сезон на родното риалити. През миналата година слуховете до последно определяха за сигурна победителка украинката Ирина. Тя обаче отпадна много преди финала и беше много встрани от полезрението на тогавашния ерген Евгени.

Така че какъв ще е реалният финал ще разберем след няколко седмици.

Но в подкрепа на слуховете, определящи, че накрая Алек ще си тръгне сам, можем да добавим онова емблематично видео от първия епизод, в който ергенът пита майка си дали според нея баща му ще одобри избора му. След дълга пауза майката на Алек категорично заявява, че бащата едва ли ще остане очарован от избора му на партньорка.

Самият ерген вече неколкократно заяви, че семейството е нещо изключително важно за него. Ето защо не е невероятно и мнението на майка му да натежи в крайния му избор – да си тръгне сам без да предложи пръстена на никоя от девойките.

Advertisement