Щом я докарали в родилното, лекарите се страхували да я докоснат. Не били виждали такова нещо

Щом я докарали в родилното, лекарите се страхували да я докоснат. Не били виждали такова нещо

Когато 36-годишната жителка на Одеса Оксана Кобелецкая разбрала, че отново очаква дете, тя била невероятно щастлива.

Заедно със съпруга си Сергей Оксана отглеждала тригодишна дъщеря и двойката с нетърпение очаквала да увеличи семейството си. Но това, което трябвало да бъде радостно, но съвсем обикновено семейно събитие, се превърнало в световна сензация.

Двойката никога не е планирала да има много голямо семейство. Две деца – защо не идеалният вариант?

Освен това никой от двамата никога не е имал близнаци в семейството си. И Оксана била абсолютно сигурна, че подобни истории не важат за нея…

Но когато жената отишла на поредния си рутинен преглед, лекарите й съобщили вероятно най-шокиращата новина в живота й.

„Всичко беше като преди: гол корем, гел и сензор. Но когато лекарката започна да гледа екрана, лицето й се промени много и аз бях сериозно уплашена“, спомня си Оксана. – „Спомням си как тя започна да брои на глас плодовете и каза, че за таквоа нещо трябва да ми дадат къща на морето…“

Накрая лекарят обобщил: ултразвукът ясно показал пет плода! Раждането на петзнаци без изкуствено осеменяване е много рядко явление: едно на 55 милиона.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от СУПЕР-МАМИ УКРАЇНИ (@twinmom.ua)

И докато Оксана се мъчела да усвои новината, лекарите вече развълнувано обсъждали своя уникален пациент.

Лекарите не били виждали подобно нещо през целия си живот!

„Не можех да разбера, че това се случва с мен. Струваше ми се, че съм в сюрреалистичен сън и че ще се събудя”, спомня си жената.

Бъдещите родители трудно възприели шокиращата новина. В края на краищата всички планове, които били направили за бъдещето, сега трябвало да бъдат променени… Но не можело да се откажат от такъв подарък на съдбата.

Раждането започнало на 30 седмица. Когато Оксана пристигнала в болницата, в родилното отделение вече я чакали осем лекари и медицински сестри. По-късно Оксана си спомня, че лекарите се отнасяли с нея като с кристална ваза – изключително внимателно.

Трима сина и две дъщери

Трите момчета и двете момичета са родени с цезарово сечение. Противно на опасенията на лекарите и петимата са здрави, въпреки че в началото са имали нужда от допълнителни грижи.

Разбира се, още с раждането си Дария, Александра, Денис, Владислав и Давид веднага се превърнали в истински звезди. Раждането им е единственият известен случай в историята на страната.

Изминали пет месеца. Оксана и Сергей изглежда се чувстват добре с ролята на многодетни родители. Когато излязат на разходка с пет колички наведнъж, минувачите просто няма как да не се усмихнат.

Днес петзнаците са вече пораснали и са чудесни деца.

На своите страници в Инстаграм и Фейсбук Оксана публикува снимки на своите „перли“ и тяхната очарователна по-голяма сестра.

Кой знае, може би тези петимата скоро ще могат да дебютират като модели. Очевидно имат заложби!

Щастие или изпитание? Или тест за щастие? Каквото и да е, Оксана и Сергей се справят с него с чест. Остава само да пожелаем на това красиво семейство всичко най-добро – късмет, здраве и мирно небе!

Advertisement