Нострадамус предсказал епидемията с коронавируса?

Нострадамус-предсказал-епидемията-с-коронавируса

В интернет се появи пророчество на френския астролог и пророк Нострадамус за коронавируса. За това съобщава украинската врсия на сайта KP.RU. Известният французин предвидил разпространението на болестта, в пророчеството се спомена и крайморски град, който ще бъде пометен от епидемията.

„Голямата чума в крайморския град няма да бъде прекратена, докато не бъде отмъстена смъртта и кръвта на праведника, взет и осъден без престъпление“, се казва в текста на посланието на Нострадамус. По-натам той добавя за „знатна дама“ и „престорена обида“.

Под дамата, както отбелязва изданието, може да се визира бившият министър на здравеопазването, която е повикана в Пекин, за да помогне за справянето с болестта. Що се отнася до „смъртта и кръвта на праведника“, то тук има няколко версии.

Някои смятат, че става дума за убийството на саудитския журналист Джамал Хашоги. Други смятат, че това се отнася за преследването на уйгури в Китай, които са заподозрени в сепаратизъм и ислямизъм.

По-рано се появиха съобщения за прогнозите на Ванга за коронавируса. Твърди се, че българската пророчица е предсказала през 2020 г. появата на ново заболяване, което ще доведе до епидемия. И няма да бъде преборено изведнъж – лекарството ще се появи след време.

Advertisement
Фейсбук коментари