Нищо не предвещавало гибелта: последната снимка на Пол Уокър

Пол Уокър
Източник: Universal

Фотограф е уловил за последно усмихнатия мъж.

Новината за смъртта на Пол Уокър бързо обиколи света и шокира феновете му. Звездата от „Бързи и яростни“ имаше добро сърце и освен това невероятно привлекателен външен вид, който плени много зрители.

Актьорът стана широко популярен благодарение на филмовия франчайз, посветен на уличните гонки. В неговата филмография обаче има още няколко интересни и много успешни работи. И така, той участва в трогателната комедия „Осем герои“ и в екшън филма „Часове“.

Хиляди фенове следяха кариерата му, а колегите говориха само положително за него. Ето защо фаталната катастрофа беше страшен удар за много хора.

Всичко се случи през есента на 2013 г., когато артистът се връщал от благотворително събитие. Събитието било организирано от самия него в помощ на оцелели от тайфун във Филипините.

На 30 ноември 2013 г. Пол, заедно със свой приятел, се качва в червено Porsche Carrera GT, а един от фотографите успява да улови този момент. Усмихнатият актьор отваря вратата на колата и сякаш нищо не предвещава проблеми.

последната снимка на Пол Уокър

Но на път за вкъщи автомобилът се удря в стълб и тогава моментално избухва пожар, който отнема живота на двама млади хора.

Автомобилната катастрофа е била толкова силна, че свидетели предполагат, че Уокър и Родас са загинали още при удара.

Advertisement