Надежда Вишева откровена: Синът ми вече не харесва Алек

Надежда Вишева
Скрийншот: БТВ, "Преди обед".

Надежда Вишева разкри подробности от живота си след участието си в „Ергенът“. Тя гостува в студиото на „Преди обед“, където разказа, че вече е простила на Алек за решението му и че дори да им е бил съобщил лично болката пак щяла да е същата.

„Може би по този начин той се защити или защити и нас, защото ние можеше да сме много по-емоционални, ако той е там. Има го и този вариант“, допусна Вишева, която е отворила свой собствен салон за красота след риалитито.

Тя разкри, че е гледала финала със семейството си и че месеци по-късно почти не е помнела какво е говорела на финала и как се е държала в резултат на силните емоции в този ден.

Родителите й казали да си изплаче болката и че времето лекува всичко.

„Олекна ми след като мина този финал и усещам, че тази книга вече е затворена“, обясни Надежда. 

С всеки епизод пък, който е гледала и е виждала как Алек се държи с всички други, емоцията в нея все повече отшумявала.

Любопитно нейно изказване беше, че малкият й син Косьо, който е на 9 години, вече не харесва Алек.

„Когато го беше гледал по телевизията, го беше харесал. Сега вече му е различно мнението. Но той разсъждава по детски…“, каза Надежда с уговорката, че синът й не е гледал цялостно предаването.

Малкият Косьо обаче е гледал финалния епизод и е казал на майка си: „Мамо, ти си много хубава. И този батко не е видял, че ти си много хубава и аз не го харесвам“.

След злополучното й участие Надежда не смята, че възрастта на мъжа е определяща, но все пак иска партньор, който е над 30 години.

Двамата с Алек не са се виждали след финала, но допуска, че и това ще се случи, след като отшумят страстите.

Advertisement