Ето каква е вашата дарба според датата ви на раждане:

Ето каква е вашата дарба според датата ви на раждане:
Източник: Pixabay

Искате ли да разберете каква е вашата дарба или талант според рождената ви дата? Можете да разберете след една лесна формула.

Всичко е много просто, вземете датата си на раждане и съберете всяка цифра в нея, докато се получи цифра от 1 до 9.

Пример: 

24.11.1995

2+4+1+1+1+9+9+5=32; 3+2=5

Да видим какво показва разшифровката:

Цифрата 1 – Вълшебство

Единицата представлява хората с най-мощни способности, които държат ключа към царството на магията и магьосничеството. Тази сила обаче може да бъде насочена не само за добро, но и за зло.

Не трябва да използвате дарбата си в окултни практики, насочени към манипулиране на другите.

Цифрата 2 – Чувствителност

Двойката дарява на хората емпатия, чувствителност към фините енергии и екстрасензорни способности. Способността да чувстваш и разбираш другите хора е едновременно дар и проклятие. Важно е да носите кръста си с достойнство и да не се отбивате от целта си, която е да помагате на другите да се справят с болката.

Цифрата 3 – Материализиране на мислите

Три е магическо число, символизиращо нещо божествено, абсолютно съвършено, но понякога носещо разрушение. Важно е да се придържате към едно старо, но мъдро правило: внимавайте с думите и желанията си, тъй като те лесно могат да се сбъднат.

Цифрата 4 – Управление на стихиите

Цифрата четири символизира четирите елемента: огън, въздух, земя и вода, дарявайки притежателя си с рационален ум, мощна енергия и способност да използва силите на тези елементи. Идеалният вътрешен баланс и магическият щит ви правят практически непобедим човек, който не може да бъде прокълнат или отбит от пътя си.

Цифрата 5 – Медиуми

Родените под закрилата на петицата често са наричани ​​медиуми: вие сте нещо като петият елемент, свързващо звено между двата свята: материалният и духовен.

Тази способност ви позволява ясно да усещате присъствието на неземни сили, да ги призовавате и да общувате с тях.

Цифрата 6 – Ритуална магия, лечителство

Шест е цифрата на слънцето, която дава голяма енергия, но в същото време и голяма отговорност. Слънцето ви подхранва отвътре, давайки ви сила, дарба на изцеление, лидерски качества и интелигентност. Важно е да използвате този дар само за добри цели.

Цифрата 7 – Пророчество

Седем дарява хората с развита интуиция и дарбата на пророчество. Винаги успявате да вземете правилните решения с необикновена лекота. Ако се отнасяте към дарбата си мъдро и умно, можете да създадете истински чудеса.

Цифрата 8 – Магьосничество

Цифрата осем представлява хората с мощни магьоснически сили. Това е най-мощният дар от всичките девет, но трудността се крие във факта, че истинската сила може да бъде позната само като започнете да работите върху себе си.

Цифрата 9 – Шаманизъм

Девет съдържа силата на всички цифри. Вие сте човек, способен да влиза в състояние на транс, да общува с духове и да лекува болести.

Всичко започва във вас и завършва във вас. Ето защо вие виждате това, което другите не могат, и сте в състояние да отидете отвъд границите на човешките възможности.

Както виждате, всеки от нас има специални дарба. И няма значение дали развивате талантите си или не: те вече съществуват във вас и често избухват. Не бягайте от себе си и съдбата си, вървете към нея и тогава определено ще промените този свят към по-добро.

Advertisement