Месецът, в който си родена, показва каква кралица си

Месецът, в който си родена, показва каква кралица си

Скъпи дами, добре дошли на бала на кралиците. Нагласете разкошните си корони и седнете на трона. Вече се чудите каква кралица сте? Ние имаме вълшебно огледало – разгледайте го. Сега огледалото ще ви разкрие каква кралица сте, в зависимост от това през кой месец сте родени.

Всяка жена е кралица и заслужава всичко, за което мечтае! Предлагаме ви да се развеселите и да разберете каква кралица сте според месеца на вашето раждане.

Е, да започваме!

Януари

Ти си кралицата на търпението и издръжливостта.

Такива кралици са свикнали да посрещат превратностите на съдбата с вдигната глава, обикновено те не само не се оплакват на никого, но и често изслушват оплакванията на другите хора и дават добри съвети. Такава кралица може да издържи много дълго време, но ако търпението й свърши, внимавайте, тя е способна на всичко. Не прощава измамите.

Февруари

Ти си кралицата, която винаги постига своето.

Такива кралици са упорити, самоуверени и горди. Това обаче не им пречи. Те никога не се страхуват от трудностите, взимат бързо решения, естествени лидери са. Те имат добре развита интуиция, която им помага да разбират хората отлично. Те обожават децата.

Март

Ти си кралицата, която е истинска дама.

Такива дами имат силна чувствителност, нежни са, уязвими и скромни. Те са упорити, но изглеждат много сладки. Те имат вродено чувство за стил. Тези кралици винаги са привлечени от истински крале, които са готови да ги защитят и предпазят  от всички превратности на съдбата.

Април

Ти си бунтовната кралица.

И това не значи, че тези кралици обичат да нарушават правилата. Не, цялата работа е, че те имат свои собствени правила. Смели, искрени и решителни, с невероятна женска привлекателност, те лесно определят собствените си правила, където и да отидат. Мъжете са хипнотизирани от пръв поглед.

Май

Ти си кралица войн.

Изненадващо е, че тази сладка дама всъщност е истински войн по душа, сурова и справедлива. Всички са изненадани от нея. Тези кралици съчетават несъчетаемото – от една страна, те са родени домакини, а от друга, на тяхната решителност, смелост и сила на волята могат само да завидят. Често те се уреждат много добре в живота.

Юни

Ти си кралица – ясновидка.

Тези кралици са добре запознати с хората, не обичат конфликтите, много са мили. Те обаче имат една тайна – със своето шесто чувство разгадават бъдещето, но в младостта си рядко се доверяват на това шесто чувство.

Юли

Ти си кралица покорителка на мъжките сърца.

Още от малки те израстват като много красиви момчиета … И щом възникнат благоприятни условия, тяхната красота разцъфва и радва всеки. Мъжете просто са луди по такива жени, но тези дами не поставят външния вид на първо място. В младостта си те често се влюбват, изгарят, но в крайна сметка срещат мъжа на живота си.

Август

Ти си кралица на кралиците.

Тези кралици са лидери по природа, които знаят как да водят хората. Обикновено постигат много в живота, но въпреки това домът и семейството са най-важните за тях. В действителност са честни и достойни хора, които другите често обичат да използват.

Септември

Ти си кралица-вълшебница.

Тези кралици могат да притежават различни характери, но имат едно общо нещо – с те изключително много държат на външния си вид и винаги изглеждат чудесно. А знаете ли, че тези кралици винаги готвят вкусно?)

Октомври

Ти си кралица на чувствеността.

Тези кралици живеят с чувства, макар че външно може дори да изглеждат студени … Но вътре в нея бушуват лед и огън. Тези фатални жени са в състояние да очароват всеки мъж само с един поглед. В същото време те обичат да се правят на сладки глупачета.

Ноември

Ти си кралицата на мъдреците.

Тези кралици наистина знаят как да обичат. Страстни, много харизматични жени. Отлични психолози, те лесно могат да разгадаят намеренията на хората. Тези кралици наистина знаят как да чародействат, често имат пророчески сънища.

Декември

Ти си кралицата на странстващите.

Дори тези кралици да живеят на едно място през целия си живот, те пак остават скитници. Външно те са примерни съпруги, те често мечтаят да странства из света … И най-често мечтите им се сбъдват. Имат лека и светла душа!

Advertisement