Mайка решила да не подстригва сина си. Днес той вече е на 8 и е известен с косата си

Mайка решила да не подстригва сина си. Днес той вече е на 8 и е известен с косата си

Това 8-годишно момче вече има огромна армия от фенове. И всичко това благодарение на прическата си.

Фарук е от Великобритания и на 2-годишна възраст той вече имал прекрасна коса. Майката решила да заведе сина си на фризьор, но един инцидент напълно променил живота им.

момче-с-огромна-коса

„Веднъж с Фарук отидохме в магазина за продукти. Докато плащах на касата, една жена снима детето ми и го публикува в мрежата. Разбира се, не бях във възторг. Но след като прочетох коментарите под публикацията, се озадачаих. Хората се възхищаваха на косата на Фарук. Те написаха, че и те искат такива къдрици ”, казва майката Бони.

момче-не-се-подстригва

Същия ден тя създала акаунт на сина си в Instagram и започнала да публикува всички снимки, които имала в телефона си. През първия месец почти 5 хиляди души се абонирали за профила му.

момче-с-къдрава-коса

Когато Фарук е на 5 години, той е поканен за първи път на модно ревю в Ню Йорк. Модната агенция платила за всичко: полети, хотел, храна, пазаруване, а също така подарика на Фарук и майка му чанти от последната колекция на Louis Vuitton.

Днес момчето вече е модел на известни марки, а също така участва в реклама за шампоан.

Фарук-Джеймс-Милър

Лично майката се грижи за косата на сина си, опитва се по всякакъв начин да я поддържа здрава и добре поддържана, въпреки че самата тя признава, че това не е лесно, защото косата е много къдрава.

Дължината им вече е достигнала 60 сантиметра, но все още няма да ги режат.

момче-буйна-коса

Към днешна дата акаунтът на Фарук има няколкостотин хиляди абонати, които го обичат и винаги оставят само добри коментари.

Пожелаваме на това очарователно момче успех!

Advertisement