Кръстът, който Ракът носи цял живот

Кръстът, който Ракът носи цял живот
Източник: Pixabay

Съдбата не се избира и хората трябва да носят кръста, който им е „предаден“ по рождение Някой носи лека раница, а друг – непоносима тежест. Но да не мрънкаме и да се оплакваме, по-добре да погледнем Рака, който върви, едва влачейки краката си. И изглежда, че кръстът е лек и има красиво име – интуиция. А Ракът е нещастен от това поради някаква причина.

Интуицията и отношенията с другите

Ракът чете мисли, Ракът отгатва желанията, Ракът знае всичко и всички. „Това е подарък!“ – възкликват други. „Това е проклятие!“ – въздиша любимецът на Луната.

Водният емпат не може да се отпусне сред море от хора и усеща настроението на всички. За Рака е трудно да общува с човек, защото събеседникът е прочетен вестник за него. И друго – за Рака е трудно да поддържа комуникация с лицемери, които се усмихват в очите, но мразят в сърцата си.

Интуицията и любовта

Водният ясновидец умее да гледа в бъдещето. Да, но това знание ви пречи да се насладите на настоящето – Ракът постоянно очаква мръсен трик от половинката и дори не допуска мисълта, че греши. Все пак нюхът никога не го е подвеждал.

Освен това Ракът е почти невъзможно да бъде измамен – той веднага преценява нечестивит хора и изважда на светло дори опитни измамници.

Интуицията и почивката

„Каква почивка, за какво говорите?“, крещи ядосано Ракът и връща билетите за курорта. Да, пак е усетил нещо там и е разбрал, че е в опасност. Понякога „шестото чувство“ се превръща в параноя и водната зодия седи в задушен апартамент в очакване на някаква катастрофа, вместо да се пече на топлото слънце край морето.

Интуицията и кариерата

Ракът е в състояние да достигне невиждани висоти и да спечели много пари. Да, но не го прави. В крайна сметка в света на бизнеса има толкова много акули и пирани, че подопечният на Луната не може да издържи на този емоционален и морален натиск, затова напуска и търси мир.

А спокойствието може да се постигне само в тишина и самота, когато наблизо няма хора с техните злодейски коварни мисли.

Още ли завиждате на Рака и мечтаете за същия дар? Не е нужно, по-добре си сложете шапка от фолио, която да ви предпази от Рака, за да не може да проникне в мислите ви.

Advertisement