Няма да познаете очилатото хлапе от „Сам вкъщи“. Днес той е голям чаровник:

Няма да познаете очилатото хлапе от

Странното момче се превърна в търсен актьор.

За истинската звезда от детския филм „Сам вкъщи“ се смята Маколи Кълкин. В ролята на Кевин той се оказа жив, естествен и спонтанен, благодарение на което хората все още обичат да гледат филмовата класика на Коледа.

На неговия фон очилатото дете на име Фулър Макалистър, което се напишкваше в леглото си, остана някак на заден план и само малцина зрители знаеха, че в ролята на този герой всъщност е Кийран Кълкин – братът на Маколи. 

Дълго време актьорът остана в сянката на по-успешния Маколи. Родителите също не възлагали надежди на на Кийрън и той получавал само второстепенни роли за малки хонорари.

Всичко се променило, когато Маколи Кълкин започнал да има проблеми с алкохола и незаконните вещества. Тогава се оказало, че Kийрън, който отдавна се бил отървал от опеката на родителите си, целенасочено и упорито гради кариера.

Старанието и трудолюбието му били оценени. Днес Кийрън се е превърнал в истински секс символ и търсен актьор.

Сред последните му забележителни творби е главната роля в популярния телевизионен сериал „Наследниците“. За нея актьорът е номиниран няколко пъти за наградите „Златен глобус“ и „Еми“.

В личния му живот също всичко е наред. Кълкин е женен за избраник на име Джаз Чартън, тя няма нищо общо с киното. Двамаата имат две деца.

Advertisement