До сълзи! Момиченце пее емоционално за последно на умиращата си котка (видео)

До сълзи! Момиченце пее емоционално за последно на умиращата си котка (видео)
Източник: YouTube

Всеки стопанин на домашен любимец ще ви каже, че това да има домашен любимец е наистина значима част от живота му – и в крайна сметка те стават част от семейството.

Въпреки че не са хора, домашните животни дават безусловна любов и радост на стопаните си – но за съжаление не живеят вечно.

Ето защо винаги има шанс всеки, който притежава домашен любимец, да се наложи в един момент да трябва да се примири със загубата на своя питомец.

Това е труден момент, който може да бъде особено труден за по-малките деца.

Тази разплакваща, доста емоционална история не е по-различна – затова се уверете, че имате наблизо нещо, с което да забършете очите си.

В този клип младо момиче пее „You Are My Sunshine“ на котката си, която трагично починала точно преди Коледа.

Момиченцето, чието име е Аби, може да е само на четири години, но вече е имала толкова много щастливи спомени с нейната прекрасна котка Бейли, която била прекарала в семейството на Аби десетилетие преди тя дори да се роди.

В резултат на това двамата споделят много специална връзка.

Двамата били неразделни години наред, като Аби често четяла и пеела на Бейли.

В сърцераздирателния клип изглежда, че Бейли наистина може да разбере какво пее Аби – това е последният път, когато тя пее на най-добрата си приятелка. Бъбрекът на Бейли отказал и тя починала няколко часа след заснемането на момента.

След като клипът бил публикуван онлайн, хиляди хора по целия свят изразили възхитата си от Аби и я окуражили с мили думи.

Хиляди хора дори изпратили подаръци и картички на Аби, след като видели видеото, с надеждата, че това ще я развесели.

Майката на Аби се възползва от възможността да благодари на всички, които изпращат картички и сърдечни съобщения по време на скръб, като каза, че подкрепата, която семейството е получило от напълно непознати, я е направила малко по-оптимистично настроена към света, особено като се има предвид колко негативизъм се разпространява онлайн.

Видеото е трудно за гледане, но също така е стоплящо сърцето да видиш, че Бейли е преживяла последните си моменти в такъв любящ дом.

Advertisement