Астролог: от 16 януари очаквайте революционни планове! Меркурий във Водолей

Астролог-от-16-януари-очаквайте-революционни-планове-Меркурий-във-Водолей

На 16 януари Меркурий преминава в парадоксалния, заливащ с оригинални идеи, непредсказуем и прогресивен знак на Водолея.

МЕРКУРИЙ ВЪВ ВОДОЛЕЙ И МИСЛЕНЕТО

Меркурий в знака на Водолей засилва остротата и оригиналността на мисленето. Той покровителства хората, освободени от предразсъдъци, широко мислещи хора. Оригиналните идеи ще извират буквално отвсякъде. Всичко наоколо ще ги тласка към едни или други успешни мисли.

Някои от идеите ще им се струват много особени и революционни. Това е златно време за изобретателство.

Но може да се окаже, че някоя идея ще бъде твърде преждевременна и условията няма да са достатъчни за нейното осъществяване.

Затова всички идеи трябва да се запомнят (или онйдобре да се запишат, защото те мигновено ще възникнат и бързо ще изчезнат от главата), и е по-добре да ги реализирате по-късно, когато умственото поле се успокои малко и можете без да бързате да сортирате и организирате мислите си.

МЕРКУРИЙ ВЪВ ВОДОЛЕЙ И ОБЩУВАНЕТО

Меркурий във Водолей ще опрости общуването. Ще имате желание да разговаряте с нови хора. Простотата, лекотата и дружелюбността ще царуват в общуването. Ще създадете много нови приятели. Настоящата ситуация допринася за директната комуникация и контакти в модерната им версия – в мрежата, с помощта на електронните джаджи.

МЕРКУРИЙ ВЪВ ВОДОЛЕЙ И ПЪТУВАНЕТО

Докато Меркурий беше в предишния знак – в Козирог – беше трудно да се вземе решение за пътуване. Пътуването изискваше размисъл, планиране, ясна цел, защо да отидем.

Сега можете да опаковате чантата си за един час и да отидете с лекота, където пожелаете. При подобни спонтанни пътувания всичко ще се окаже перфектно: Меркурий във Водолей покровителства пътуванията, особено по въздух.

Дни за добри идеи, приятна комуникация и чудесни пътувания през януари: 20, 25 и 30 януари.

Дните, в които идеите не са жизнеспособни, общуването е странно, а пътуванията са неуспешни: 18 и 23 януари. В тези дни е възможно рязко нарушаване на плановете.

Advertisement