Всеки има своя специален дар. Ето какво е прошепнал Бог в ухото на всяка зодия:

Всеки има своя специален дар. Ето какво е прошепнал Бог в ухото на всяка зодия:
Изображение от Freepik

Случило се призори. Бог прегърнал всяко от своите дванадесет деца и прошепнал на всяко от тях по една много важна тайна на живота. Всяко хлапе се приближило до него, за да получи определения му ДАР.

Овен

На теб, Овен, ти заръчвам те да бъдеш лидер, да водиш другите и да запалиш огън в сърцата им! Да се придвижваш към мечтата си, за да вдъхновяваш другите! Мнозина ще се сърдят на ината ти, но не забравяй, че без инат никога няма да постигнеш целта си!

Телец

На теб, Телец, подарявам много нестандартен подарък. Да можеш лесно да увеличаваш материалните блага в живота си, ако огънят на любовта гори в сърцето ти. Основното нещо е да не бъркаш любовта и парите. Любовта трябва да е на първо място за теб, тогава ще получиш и второто, и третото, и десетото.

Близнаци

На теб, Близнаци, давам способността да помагаш на хората да се разбират. Но първо ще трябва да постигнеш хармония със себе си и света около теб. Ако успееш, светът ще получи един от най-добрите политици, дипломати и психолози в цялата история на човечеството.

Рак

На теб, Рак, давам изключителна чувствителност и мъдростта, която произтича от това. Но моля те, не се превръщай в мъдрец отшелник, защото светът около теб има огромна нужда от мъдростта ти!

Лъв

На теб, Лъве, давам способността като на Овена да ръководиш хората. Мнозина ще се скарат на егоизма ти, точно както мнозина ругаят и най-мъдрите крале, но при кого идват да искат помощ в своите въпроси? Да, разбира се, при теб. Давам ти дара на щедростта, за да можеш да помогнеш на всеки, който те помоли!

Дева

На теб, Дева, ти заръчвам да станеш изследовател на красивия свят, който създадох. Следвай интересите си, изследвай света, използвайки дарбата на акуратността и разпространявай около себе си харизмата, спокойствието и добрият вкус, които са така присъщи за теб.

Везни

На теб, Везни, ти давам способността да виждаш красотата в най-обикновените неща. Възхищавай се и възпявай всичко, което видиш. Сама избери по какъв начин – можеш да пееш, да пишеш, рисуваш или да измислиш нещо друго – имаш достатъчно талант да изразиш красотата, която те заобикаля!

Скорпион

Теб, Скорпионе, те дарявам с много труден подарък… Но не ми се сърди, детето ми. Давам ти способността да виждаш през душите на другите хора, като, разбира се, това ще ти донесе много страдания… Но щом се примириш с животинското в себе си и в другите хора и приемеш този свят такъв, какъвто си е… ше получиш всичко, което искаш.

Стрелец

На теб, Стрелец, давам способността да радваш другите хора и да запалваш светлината на мечтите в тях. Всеки, който те срещне, ще има усещането, че се е докоснал до нещо най-хубаво в себе си…

Козирог

Теб, Козирог, дарявам с дара на упорития труд. Ще научиш хората да работят усилено, за да постигнат всичко, което искат. Кой знае по-добре от теб, че най-добрите неща не идват лесно!

Водолей

На теб, Водолей, ти поверявам да бъдеш свободен и щастлив, за да мога да говоря чрез теб… За да напомняш на хората за мен. Ще се справяш най-добре, ако си наистина щастлив, така че не забравяйте да правиш себе си щастлив!

Риби

Най-малкото ми дете също ще получи много труден подарък. Ти, Риби, ще усещаш бъдещето, наистина ще бъдеш много, много чувствителен към всичко на този свят, за да ме забелязваш във всичко… Но светът ще те нарани заради тази ти дарба, защото по него има толкова много страдание. Не тъгувай за това, защото в най-трудните ситуации винаги ще ти се притека на помощ.

Advertisement