Ако сънувате, че правите тези неща насън, ви чака голямо щастие

Ако сънувате, че правите тези неща насън, ви чака голямо щастие
Източник: Pixabay

Сънищата са символи. Всички символи имат лично значение, това е вашият личен език на Несъзнаваното, така се смята. Но има и общи символи, те имат общо значение за всички хора.

Дешифрирането на сънищата е дълга и трудна работа, трябва да познавате човека, трябва да разбирате езика му…

Но в съня има три действия, които винаги имат положително значение. И вещаят добър период.

Полет

Да летиш – всички летяхме като деца. Може би това е спомен за това, което сме можели да правим преди раждането? Спомени на нашата душа?

Но летенето насън винаги указва нови възможности, прилив на енергия и творчески разцвет. Ако летите насън, не със самолет или хеликоптер, а съвсем самостоятелно, като птица, вие сте в поредица от успехи и прилив на сила.

Действайте. Възползвайте се от възможностите. Сега можете лесно да получите това, за което сте се борили от дълго, дълго време. Просто трябва да вярвате в себе си и в силата си. Осмелете се да полетите. Оттласнете се от земята, направете поне малко усилие.

Светлина

Да видиш светлина е много хубав сън. Ако вървите през слънчев град или гора, ако сте на брега под лъчите на слънцето, ако погледнете блестящата луна и звезди – идва светъл период.

Ненапразно когато говорим за добър период казваме: „светлина в тунела“, „изгря слънце и на нашата улица“, „ярък човек“, светлината на знанието“…

Да вървиш към светлината или просто да си в нея е чудесна поличба, зората е точно зад ъгъла.

Скоро всичко ще се изясни, ще се появят нови възможности или по-скоро ще ги видите. Светлината на любовта и надеждата ще озари живота ви.

Плодове

И третото добро действие насън е събирането на плодове. Зрелите, добри, ярки плодове са символ на успех и просперитет, увеличени възможности. Това е много древно действие.

Идва период, когато всичко ще се получи, когато ще се появят плодовете на минали усилия, ще дойдат награди. Добротата на живота ще се прояви и в децата и внуците. Те ще ви зарадват с успехите си.

Материално благополучие, подобрено здраве – това означава сън, в който събирате плодове, особено ако сте в градината. В цъфтяща и плодоносна градина…

Едно предупреждение: ако плодовете са незрели, е твърде рано да разчитате на пълен успех, трябва да положите усилия и да бъдете търпеливи.

А ако са изгнили, нападнати от вредители, подсъзнанието изпраща сигнал: те ви вредят. Не е случайно, че по-рано щетите върху реколтата са били приписвани на вещици.

И това не е просто суеверие; наистина токсичните контакти вредят на нашите дейности и продуктите на нашия труд.

Това са три добри действия насън. Те съществуват от хиляди и десетки хиляди години. Ако сте сънували такъв сън, това е показател за доброто ви състояние. И за добър период.

Подсъзнанието дава инструкции: действайте! Постарайте се и удвоете вниманието си, за да не пропуснете хубавото си време…

Анна Кирянова

Advertisement