Тази жена е спряла да старее и вече я смятат за приятелка на сина й…

Тази жена е спряла да старее и вече я смятат за приятелка на сина й...

Жена от Манчестър твърди, че „е спряла да остарява“, когато е била на 20.

43-годишната Шими Мунши и нейният 23-годишен  син Амин изглеждат като на една възраст, според Daily Mail.

жена-е-спряла-да-старее

Жената винаги е изглеждала по-млада от връстниците си. И когато приятелите й започнали да остаряват, тя започнала да изглежда още по-младежки на техния фон. Мунши отбелявза, че не прави нищо специално, за да удължи младостта си.

жена-вечна-младост

Тя не пие алкохол, не пуши и ходи редовно на фитнес – това е цялата тайна. В днешно време мнозина се придържат към този начин на живот, но не всички приличат на Шими.

Животът й никога не е бил лесен. Сама е отгледала сина си, когото е родила достатъчно рано – на 21 години.

млада-майка-и-син

Самата Шими не забеляза нищо необичайно, докато приятелите й не започнали да я обсъждат. Те продължили да говорят за факта, че тяхната приятелка е научила тайната на вечната младост, която тя отказва да сподели.

Спомняйки си изминалите години, жената казва: „Не отдавах особено значение на факта, че не се променям през годините. С течение на времето приятелите започнаха да забелязват това явление все по-често. Приятелите ми се отнасяха особено болезнено към външния ми вид, не можеха да не завиждат ”.

вечна-младост

Всички са ужасно притеснени от тайната на вечната младост на Шими. Жената признава, че той просто не съществува. Тя никога не е използвала услугите на пластични хирурзи и козметолози.

Шими обяснява феномена на младостта си с ген. Тази красива жена по собствените й думи не обича да се върти пред огледалото и не е обсебена от козметиката.

майка-и-син

Британката непрекъснато е бъркана, че е на възрастта на сина си Амин. Веднъж, когато тя отишла на родителска среща, учителката казала, че би предпочела да види майка му, а не сестра му.

Advertisement