Страхотна вечер в „Капките“! Владо Зомбори пак победи, този път като Васко Найденов (видео)

Страхотна вечер в
Има ли кой да спре Владимир Зомбори този сезон в "Капките"? Скрийншот: Нова, "Като две капки вода"

Третият лайв на „Като две капки вода“ безспорно бе най-силният до момента, а участниците все повече овладяват детайлите около имитираните от тях изпълнители.

Тази вечер бе още по-специална, защото по случай националния ни празник участниците изпълняваха само български песни.

Любимецът на зрителите Владимир Зомбори изпълни песента на Васил Найденов „Почти забравена любов“ и въпреки яростните критики на Фънки, отново бе на високо ниво и грабна първото място. 

Актьорът от Пловдив за трети пореден път взе най-много точки от журито.

„Самите ти движения бяха много насечени, Васил не е такъв“, изкритикува го обаче Фънки.

Втора остана актрисата Елена Атанасова, а нейната задача бе повече от трудна – да изиграе Светльо от „Хиподил“. Ако не беше толкова ниската оценка от публиката, Елена можеше да вземе дори първото място.

Кипърската певица Християна Луизу изправи зрителите на крака с „Устрем“ на Марги Хранова. Това бе най-доброто изпълнение на Християна дотук и логично тя взе най-много точки от трите си лайва, включително бе първи избор и на зрителите.

Много силно бе представянето и на актьор Иво Аръков, който изигра Наско от БТР пред очите и одобрението на оригинала.

Самият Наско от БТР отново показа, че ще бъде най-голямата конкуренция за първото място на Зомбори. След като миналия път спечели на косъм като Лучано Павароти, тази вечер рокаджията се превъплъти доста успешно в ролята на Веселин Маринов.

Джулиана Гани също демонстрира, че върви във възходяща линия и направи неочаквано добра Тони Димитрова. Журито обаче я поряза с едни от най-ниските оценки.

Добри думи заслужава и фолк певицата Мария, която бе неузнаваема в ролята на рок динозавъра Звезди от „Ахат“.

За съжаление, една от легендите на българската музика Панайот Панайотов и тази седмица не успя да намери образа по най-добрия начин.

Той изпълни „Клетва“ на „Щурците“ като Кирил Маричков, но гласът на Панайотов е толкова ошлайфан и познат на публиката през годините, че тя трудно може да се потопи в изпълненията на естрадната легенда.

Във фейсбук могат се прочетат много коментари на феновете, че мястото на Панайот Панайотов не е в шоуто, защото той е страхотен изпълнител, но не му се получават имитациите.

Advertisement