Най-честната зодия! Топ 20 факта за Стрелците

Най-честната зодия! Топ 20 факта за Стрелците

Хората от зодия Стрелец понякога изглеждат твърде прями и резки. Но какво всъщност се крие под тяхната маска на безпределна честност? Прочетете.

1. Стрелците са оптимисти и мечтатели.

Тези хора се отнасят с ентусиазъм към живота и са оптимисти за бъдещето. Те не виждат смисъл да обръщат внимание на провала. Вместо това се фокусират върху своите силни страни. Те не се страхуват да се стремят към целта и вярват, че могат да сбъднат всичките си мечти, ако положат достатъчно усилия.

2. Стрелците са откровени и честни 

Това са едни от най-прямите и непосредствени личности. Те ще кажат в лицето ви всичко, което мислят, без да се опитват да украсяват нищо. Приятелите много ценят това им качество и ги търсят за съвет, ако искат да чуят истината.

3. Стрелците са остроумни и саркастични

Те имат естествен талант да виждат забавната и цветна страна на живота. Комбинацията от наблюдателен хумор и безмилостен сарказъм им позволява да се смеят над себе си във всяка ситуация.

4. Стрелците са нзависими и мразят да им се казва как да живеят

Те мразят безсмислените правила, които обществото налага. Ако се опитате да контролирате всяко тяхно движение или да ги разпитвате за най-малкото нещо, те бързо ще избягат от вас.

5. Стрелците са неспокойни и нетърпеливи

Те искат да получат всичко наведнъж и след това се стремят към нова цел. Дразнят се, ако нещата не се движат в обичайното за тях темпо.

6. Стрелецът протича хората като отворена книга

Вродената им интуиция им позволява да усетият характера и намеренията на хората в рамките на няколко минути след срещата. Те инстинктивно забелязват това, което другите не виждат.

7. Стрелците имат алергия към лъжата

Тъй като самите те са много честни, очакват същото и от другите. Те веднага разбират кога са излъгани. Имат шесто чувство, с което да хванат човек в лъжа. Ако ги излъжете, ще загубите доверието им завинаги.

8. Стрелците не търпят егоисти

Те мразят хората, които постоянно вземат и никога не дават нищо в замяна. Стрелците са по-склонни да бъдат оставени сами, отколкото заобиколени от егоцентрични индивиди.

9. Стрелците винаги мислят 10 хода напред

Те са изключително умни. Голяма грешка е да се подценява интелигентността им. Способността им да изчисляват всичко предварително им позволява винаги да имат план „Б“, ей така, за всеки случай. А след това и „В“, и „Г“.

10. Стрелците са много свободолюбиви, трудно е да ги обвържете

По природа те са търсачи. Не подлежат на контролиране. Хората от зодия Стрелец не обичат да бъдат ограничавани.

11. Стрелците могат да бъдат безмилостни, ако ги обидят

Те прощават дълго време. Но ако търпението им се изчерпи, могат да обърнат монетата. Но никога няма да отмъстят на хората, които някога са били скъпи за тях.

12. Не се страхуват да рискуват

За да спечелите в живота, трябва да рискувате. Някои може да ги наричат ​​безразсъдни, но често именно това качество помага да се постигнат много неща в живота.

13. Стрелците са творчески натури и са необичайно любопитни

Творческите им способности, любопитството и любознателният ум ги правят велики музиканти, писатели, философи. Те се интересуват от почти всичко, постоянно се учат и лесно усвояват много информация.

14. Обичат да доказват на хората, че грешат

Ако им кажете, че не могат да направят нещо, те ще работят двойно, за да постигнат целта и да ви  докажат, че грешите. Амбициозните черти на Стрелеца го правят неспособен да се противопостави на предизвикателството. Те обичат да натриват носове, когато хората се усъмнят в способностите им.

15. Стрелците гледат да избягват малките драми

Не обичат драмата и безсмислените сплетни. Вместо това те се фокусират върху това, което наистина има значение за тях, включително приятели и семейство.

16. Стрелците внимават на кого дават сърцето си

Не са хора, които ще влязат в контакт с всеки, който проявява интерес към тях. Те не влизат във връзка, освен ако наистина не усещат, че човекът си заслужава. Те са предпазливи към ангажиментите и могат да се изплашат, когато хората са твърде ревниви.

17. Когато Стрелецът не се чувства добре, може да се скрие от всички

Ако са ядосани, тогава всички ще го разберат. Но когато са обидени, те често се скриват от света. Понякога им е трудно да покажат емоционалната си страна. Стрелците по-лесно се изразяват чрез действия, а не чрез думи.

18. Не са злопаметни и оставят миналото в миналото

Те лесно забравят обидата и продължават напред. Имат по-важни неща за вършене, отколкото да задържат негативизма в себе си.

19. Стрелците винаги са насреща, когато близките им се нуждаят

Осигуряват денонощна поддръжка. Независимо дали е средата на следобеда или три сутринта, винаги можете да разчитате на Стрелеца. Те са много лоялни към близките си и ще направят всичко, за да им помогнат.

20. Стрелците обожават приключенията

Не обичат да седят на едно място и да правят едно и също всеки ден. Рутината ги смазва. Те са авантюристи, така че постоянно търсят нови усещания. Жаждата им за живот кара околните също да се чувстват живи до тях.

Advertisement